Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Faye 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím mám tenhle odpočinkový žánr raději ( v důchodu mě zřejmě čekají mexické telenovely). Navíc (a ze stejného důvodu) si tím víc užívám pokoukání na tak krásného chlapa, jako je Pierce Brosnan (černá rozhalená košile a chlupatá hruď wow). Zápletka je sice banální, oba „ zastupují lidi, kteří najednou objevili vášeň pro boj v nich dřímající o kterém nevěděli“ a i když, rozvodové právníky by v reálném životě málokdo podezříval z takových nerozvážností, jako je neuvážený sňatek. Tak stane se, někdy prostě nastanou situace, kdy „detaily jsou trochu rozmazané“. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Pierce Brosnan je kouzelný, Julianne Moore zase roztomilá, nenáročný a příjemný snímek, poutavý scénář -hledá se težko, snad jen, že sem si spletl Brosnana s R. Gerem, pro kterého je tohle typická role a navíc mají shodný dabing/// Příjemně si u filmu odpočinout a dobře se u romantické komedie pobavit není nikdy od věci. Zde to především stojí na ustřední dvojici, na kterou je radost se dívat. Jo a je tady taky David Kelly, který na sebe o5 strhnul pozornost./// Celkem 72%/// ()

Reklama

Zu162 

všechny recenze uživatele

I když film nemá žádnou velkou hloubku, mně se celkem trefil do vkusu. Miluju, když se hlavní hrdinové na začátku nenávidí a během filmu spolu skončí v posteli a to nejlépe po velkém flámu nebo rovnou s prstýnkem na prstě s nápisem Just married na zádech. Brosnan možná fofrovatí a ve filmu je trochu za starého mládence, ale právě to je na něm možná sexy a ve spojení s uhlazenou a elegantní Moore k sobě prostě pasují. Myslím, že stojí za shlédnutí... ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pouze průměrná americká komedie, tak ta zrzka (kterou mám už dlouho v top5) je prostě kouzelná. Opakem je ale Pierce Brosnan, kterého nemusím. A ani nádherná Julianne Moore z tohoto průměru nedokáže udělat něco víc, ono to asi ani nejde. Ale za ni jedna hvězdička navíc. Moje hodnocení: 60% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasických romantických komedií není nikdy dost a i když tahle je průhledná až běda, vůbec mi to nevadí. Brosnan a Moorová jsou příjemný pár, je na ně pěkný pohled a umí si ze sebe udělat pořádnou švandu. Děj je velmi jednoduchý - oba jsou právníci a tak dlouho rozvádějí své klienty, až se sami náhodou vezmou a musí bojovat o své manželství. Nerozhodnost Moorové mně sice na konci už lezla krkem a obdivoval jsem Brosnanovu trpělivost, ale ani to nemohlo zkazit můj příjemný požitek z tohoto filmu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)

Reklama

Reklama