Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Morfeus je na chvíli ze hry a John se usadí v bistru a kouká po lidech okolo. Pak svoji teorii o pravdě a lži podrobí děsivému testu. (Netflix)

Recenze (36)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem moc rád, že postava, kterou zde hraje herec David Thewlis je v podstatě jiná, než v komiksu. Tam to byl ultra padouch, který z šílenství konal pouze zlo. Tak moc zlý byl, že ho zajmula samotná Liga Spravedlnosti. Zde už je John mimo universum superhrdinů DC a jeho psychologie je daleko propracovanější. Jeho motivy konání daleko více chápu, než v komiksu samotném. A díky tomu mě daleko více zaujala tato epizoda seriálu, než daná kapitola v knize. Takže ano, zde se mi výsledné filmové dílo líbilo víc. A ano, sám jsem z toho byl překvapený. 90% ()

SewekiX 

všechny recenze uživatele

Po nijak extra neohromujících předchozích epizodách, nám Sandman nadělil takovouhle dokonalost.. Jednoduchý koncept, v uzavřeném prostředí, ale doveden do takových detailů, že jsem nestačil koukat, když už si člověk myslí že to nemůže pokračovat, příběh se ještě posune o laťku vejš. Krom scénáře je tu úplně vynikajícně zachycená celková atmosféra v této retro restauraci a režisér vás spolu s výborným audiovizuálem úplně vtáhne do místnosti a cítíte se stejně nepříjemně s každou jednotlivou postavou a do každe se vcítíte a chápete ji... Fakt umění a doufám že podobný nápad v téhle sérii ještě uvidíme. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné pohrávání si s lidskou psychikou. Jen tam do toho nemuseli narvat jako obvykle LGBTQ+ charaktery. :) Ale jako proč ne, najednou jsou všichni v restauraci teplí. Nic mi na tom nevadí, snad jen to, že Netflix to vše opravdu všude. I tam, kde se to zrovna nehodí. But why not? Well, why yes? -.-" Aspoň se Morpheus zase někam posunul. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvraty a manipulacie v kaviarni boli takmer dokonale. Velmi slusne a uveritelne vykony. Prijemne prekvapenie a ozaj kvalitna cast. Paci sa mi psychologia a sposob akym Thewlis vdychol zivot "narusenemu" charakteru. Neviem, ci bol taky i v komixe, ale filmova postava je super, pretoze rozhodne nemozno tvrdit, ze by bol rydzi zaporak. Paradna hudba, ked bolo dokonane spolu s burkou vonku. A zaverom opat novy, zrejme "dostojny" vecny. 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stieranie hranice medzi tým čo je dobré a čo nie. Medzi ľudskosťou a nenávisťou. Je to hra. V komikse sa mi to páčilo viacej. Tu mi absencia viacerých postáv prišla v konečnom dôsledku, ako predohra k sexu a následne k sebadeštrukcií, ktorá pôsobila trošku samoúčelne. Koniec ale funkčný a s myšlienkou, presne ako v predlohe. Takže hodnotím pozitívne. Thewlis si svoju postavu náležite užil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Každá epizoda má název podle dílu komiksové předlohy, s jedinou vyjímkou, a to této epizody, která měla původně název „24 hodin“. (spacemaster)

Reklama

Reklama