Reklama

Reklama

Recenze (3)

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si jist, jestli CW chtěla přijít se seriálem, který se Frekvencí s Caviezelem a Quaidem pouze inspiruje nebo jestli chtěla regulérní remake, pilot nicméně jednoznačně odpovídá té druhé možnosti. A to tak, že brutálně vykrádajícím způsobem. V podstatě jediné, co je oproti originálu jiné, je pohlaví hlavní postavy a povolání otce. Jinak je to Ctrl+C a Ctrl+V jako vyšitý. K dobru lze tvůrcům přičíst, že je to ve výsledku docela dobře natočeno. Takže divákům, co neznají originál, se to většinou bude líbit. U těch, co ho znají, už záleží jen na tom, jak k jeho seriálovému přepracování přistoupí. Já osobně mám původní Frekvenci velmi rád a seriál tímto filmem INSPIROVANÝ bych uvítal. Pokud se to ale i nadále bude ubírat stylem, že tvůrci jen okopírují motivy z filmu a roztáhnou je na jednotlivé epizody, tak se to ode mě vyššího hodnocení nedočká. ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Mám opravdu rád celovečerní Frekvenci, ale tohle asi fakt nedokoukám. Záměnou syna v budoucnosti za dceru v budoucnosti se to celé zvrhává do mnohem hysteričtějšího tónu, přidávají se zbytečné zápletky a absentuje humor. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako klasické Daddy Issues, ale sériový vrah tomu dodal šmrnc. Navíc tu hrají sympatičtí herci. Dokonce i dobře zvládli paradoxy vzniklé měněním minulosti. Hrdinka si pamatuje obě linie. ()

Reklama

Reklama