foto

Sean Owen Roberts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Thirty-Seventeen
2015 Grizzly zabiják
Chappie
2013 Elysium
Twist of Faith (TV film)
12 kol: Reloaded
2012 Mateřský instinkt (TV film)
2011 Ledový teror (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 Sins of the Mother (TV film)
2009 Break-Up Artist, The
Phantom Racer (TV film)
2008 Sharp as Marbles
Zlost
2007 Agent z vesmíru
Dragon Boys (TV film)
Když se smůla lepí na paty
2001 Come Together
Pekelná ženská

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
The Flash (TV seriál)
Fast Lane (S02E12)
2015 iZombie (TV seriál)
Brother, Can You Spare a Brain? (S01E02)
Ties That Bind (TV seriál)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ledová bariéra (S04E02)
2013 Cult (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Range War (S03E03)
Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Slash Fiction (S07E06)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
The Girl Next Door (S07E03)
The Killing (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Under One Roof (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
2005 Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Osudová rána (S02E05)
Nechte maličkých (S02E04)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)
2002 John Doe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace