foto

Sean Owen Roberts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Never Steady, Never Still
2016 Thirty-Seventeen
2015 Chappie
Grizzly zabiják
2013 12 kol: Reloaded
Elysium
Osudová chvíle (TV film)
2012 Mateřský instinkt (TV film)
2011 Ledový teror (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 Sins of the Mother (TV film)
2009 Break-Up Artist, The
Phantom Racer (TV film)
2008 Sharp as Marbles
Zlost
2007 Agent z vesmíru
Dragon Boys (TV film)
Když se smůla lepí na paty
2001 Come Together
Pekelná ženská

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
The 100 (TV seriál)
Pandora's Box (S05E04)
2016 Aftermath (TV seriál)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
The Flash (TV seriál)
Fast Lane (S02E12)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Brother, Can You Spare a Brain? (S01E02)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ledová bariéra (S04E02)
The Killing (TV seriál)
Dream Baby Dream (S04E04)
The Good Soldier (S04E03)
Unraveling (S04E02)
2013 Cult (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Range War (S03E03)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Fear of Flying (E03)
The Killing (TV seriál)
Numb (S02E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vítejte ve Westfieldu (S04E12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Slash Fiction (S07E06)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
The Girl Next Door (S07E03)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Malý zelený mužík (S03E12)
2008 Under One Roof (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
2005 Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Osudová rána (S02E05)
Nechte maličkých (S02E04)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)
2002 John Doe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace