Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trailery mě navnadili na střeštěnou kontroverzní komedii plnou sprostých slov a jedný mrtvoly. No...já to vlastně i dostal, ale za film se mi nestalo ani jednou, že bych se nějaké scéně zasmál. Scénář je zoufale nudný a potenciál být alespoň trochu jako Šéfové na zabití (žádný veledílo ale minimálně jednička dokázala pobavit) naprosto nevyužitý. I proto je všude vidět Scarlett, jejíchž obličej film prodal asi nejlíp. Však by Scarlett nešla do nějaký nudný kraviny ne? Chyba...Holky na tahu začnou fajnově, jenže po 10 minutách s mrtvolou film začne šíleně přešlapovat a třeba linka s přítelem je vyloženě příšerná. Ruce pryč... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně bolelo. I když pominu fakt, že se všechny postavy chovají jako naprostí šílenci, pořád je tu ta palčivá otázka, čím vlastně film Rough Night chce být. Zpočátku je to totiž klasická "buddy" rozlučková komedie ve stylu "The Hangover", avšak v dalších částech filmu se najednou díváme na kriminální komedii ve stylu "The Nice Guys". Celý film tedy působí značně nesourodě, chce se říci, že až odfláknutě. Téměř všechny gagy se míjejí účinkem, pročež i hlavní kvarteto hlavních hrdinek je skoro po celou dobu stopáže vážně "na odstřel", což říkám i přes fakt, že Scarlett Johansson patří k mým oblíbeným herečkám. Snad jediným světlým momentem filmu tedy zůstává úžasně praštěný australský přízvuk Kate McKinnon. Nic víc, nic míň. „Excuse me, bitch? I'm a fucking sweetheart!“ ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu sa snažia vzbudiť dojem, že sa v rámci tých 96 minút udeje strašne veľa šialených, nečakaných a vtipných momentov. Hovno. Nesympatické jebliny sa len snažia 96 minut zbaviť jedného čuráka a na miesto toho im v baráku pribúda jeden čurák za druhým. Šest pohřbů a jedna svatba určených pre práve krvácajúcich požieračov popcornu. Na záver už len dodám, že radšej nechcem vedieť ako hlboko by ste museli mať zarazený tampón, aby Vám vychrtlá Scarlett Johansson začala pripadať na stupni rajcovnosti ako jasná 20-tka. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na oddechovku se Scarlett a to co jsem dostal mě přesvědčilo,že ona už se prostě do těhle filmů nehodí...respektive do takhle stupidních "komedíí" bez nápadu a hlavně vtipu,se nehodila nikdy.Asi sem úplně přestal chápat americký smysl pro humor,ale pokud spočívá převáně v tom,že se postavy chovají jako absolutní retardi a dělají úplně nelogické věci,pak je to asi ok...a tady to prostě ani Scarlett nezachrání...snad jen v případě,že by ukázala něco víc...30% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Vím, že nejsem cílová skupina, ale neočekával jsem mnoho. Vlastně jsem čekal docela nablblý humor a absurdní komedii o rozlučce se svobodou. Vlastně takovou holčičí Pařbu ve Vegas. Bylo to moc? Film mi odpověděl docela záhy. „Ano!“. Taky nebudu lhát a pustil jsem si to kvůli oblíbenkyni Scarlett. Ovšem film je hrozný. Nezasmál jsem se ani jednou a moc upřímně nevím, kdo by se u tohodle mohl tak smát. Nechybí rozebírání sexu, penisu na sto způsobů a americký humor skrz naskrz. Příběh je pak vskutku hloupoučký až běda. Pět žen si "omylem" šňupne koksu a následně nešťastnou náhodou zabijou striptéra. Pak následující hodinku pobíhají sem a tam jako slepice. Ne vážně mě to nebavilo a neumím si představit, koho by to tak mohlo bavit. Humor nikde, scénář nikde, herecké výkony ani nemluvě. Takhle si komedii teda vážně nepředstavuju. (28 %) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama