Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedie na večer, kdy se vám nechce nad ničím složitě přemýšlet. Kdyz po pěti minutách uz holky sjíždějí na záchodě kokain, je celkem jasný, ze to půjde svižně dopředu :-D nechybí ani tráva a metamfetamin, sexuální hrátky s neznamyma sousedama, a podobně. Jediný co me nebavilo, byl ten nastávající manžel a jeho kamarádi, přišlo mi to uz moc prestreleny. Ale jinak pohodicka, rada bych viděla znovu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nepoučil a vyhlídl si film s mou oblíbenou Kate McKinnon, ale Zoë Kravitz to vždycky vyváží. Nuže, dle očekávání jsem dostal veleprůměrnou babskou komedii, která bohužel vyznívá stejně jako v traileru, kde vtipy nefungují a všemožné výjevy Kate a Jillian znervozňují už od prvního setkání s její postavu. U Scarlett se pořád nemůžu rozhodnout, jestli mě spíš v celém filmu otravovala nebo měla prostě hroznou roli, ale spíš šlo o jednotlivé situace, rozhodně ale film netáhne tak, jak se asi očekávalo. Otázkou tedy zůstává, proč jsem na to vlastně koukal, ale tak nějak toužebně jsem doufal, že se alespoň semtam zasměju (jeden cissexual je ale málo). PS : navzdory všemu mě potitulkovka vázně ohromila a docela jsem zíral. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Až moc filmů o tom jak se jedna vdává, uspořádá se zběsilá rozlučka se svobodou a něco se podělá. Prostě už je toho až moc, jenže ikdyž toho je až moc, člověk se pořád baví. Scarlett, Kate a Zoe to tady táhnou nejvíc. McKinnon je zrozená ke komedii a vždycky pobaví, Scarlett překvapila, protože většinou jí vídám ve vážnějších rolích, takže příjemná změna. Prostě další průměr, hlavně proto že těchto filmů o tom stejném jen s jinými herci je až moc. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně bolelo. I když pominu fakt, že se všechny postavy chovají jako naprostí šílenci, pořád je tu ta palčivá otázka, čím vlastně film Rough Night chce být. Zpočátku je to totiž klasická "buddy" rozlučková komedie ve stylu "The Hangover", avšak v dalších částech filmu se najednou díváme na kriminální komedii ve stylu "The Nice Guys". Celý film tedy působí značně nesourodě, chce se říci, že až odfláknutě. Téměř všechny gagy se míjejí účinkem, pročež i hlavní kvarteto hlavních hrdinek je skoro po celou dobu stopáže vážně "na odstřel", což říkám i přes fakt, že Scarlett Johansson patří k mým oblíbeným herečkám. Snad jediným světlým momentem filmu tedy zůstává úžasně praštěný australský přízvuk Kate McKinnon. Nic víc, nic míň. „Excuse me, bitch? I'm a fucking sweetheart!“ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trailery mě navnadili na střeštěnou kontroverzní komedii plnou sprostých slov a jedný mrtvoly. No...já to vlastně i dostal, ale za film se mi nestalo ani jednou, že bych se nějaké scéně zasmál. Scénář je zoufale nudný a potenciál být alespoň trochu jako Šéfové na zabití (žádný veledílo ale minimálně jednička dokázala pobavit) naprosto nevyužitý. I proto je všude vidět Scarlett, jejíchž obličej film prodal asi nejlíp. Však by Scarlett nešla do nějaký nudný kraviny ne? Chyba...Holky na tahu začnou fajnově, jenže po 10 minutách s mrtvolou film začne šíleně přešlapovat a třeba linka s přítelem je vyloženě příšerná. Ruce pryč... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama