Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt majitele barber shopu vynáší na povrch nečekané vztahy v módní městské komunitě, do kterých naši kriminalisté musí proniknout, aby jim porozuměli a pochopili důvody k vraždě. Michal zvažuje, jestli má zůstat u policie. S Terezou udržují vztah na dálku a ani jednomu to ale takhle nevyhovuje. Michal ví, že to musí vyřešit. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Its a long road ....." zakončit Matáskovo působení hudbou z Ramba  nemohlo být nostalgičtější. Fajn seroš,  Barcelona v roli Miami sice tak tak, ale bude se mi po tomhle seriálu stýskat ... než něco vymyslí do sedmé řady a první díl se bude jmenovat Velký začátek. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr všechno dobré a čtyři hvězdy spíše z nostalgie, jinak je to spíše zcela průměrný díl. Krimi případ slušný, pachatel spíše nečekaný, vyšetřeno dobře. Ale zásadní během celého dílu je, zda Matásek jako polda skončí a odjede do USA za svou láskou Bezákovou, která v celém dílu je bohužel až na úplném konci. Ale konec milý, divák to Matáskovi přeje a vtipná scéna s kovidem na závěr je absolutní třešničkou. Prostě takové hezké pohlazení na závěr seriálu. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A no jo, dojemné to bylo, hvězda navíc za nostalgii. A za ústřední melodii z filmu Rambo ke konci (tvl, ta mě pobavila asi nejvíc). Případ? On se tam nějaký vyšetřoval? Asi jo. Každopádně by mě fakt zajímalo, z čeho tam ti dva žijí, a vedle miloučkých záběrů se zapadajícím sluncem bych rád viděl i přesně to, o čem se mluvilo - jak se domluvil, co dělá, když je jeho holka ve škole a tak. Takhle to vypadá spíše jako pohádka než realistický konec. Pár hodně dobrých hlášek (ano, vede ta s kovidem) a fajn natočené Mrázovo divení, že Bříza nerýpe. Každopádně vlastně ano - když se vrátím k tomu konci, z Břízy se nakonec stal týpek, jaké na začátku seriálu zrovna v lásce neměl. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední Polda. Nostalgie. Celým dílem se vine motiv Břízova odchodu a zcela zastiňuje případ. To není úplně na škodu, protože kriminální složka byla vždy spíše na druhé koleji. Hudební podkres byl opět dokonale padnoucí. Rozloučení bylo důstojné a mnohdy emotivní. Skončil kvalitní a kvalitně obsazený seriál. Covid na konci mi trochu zvedl náladu. ()

kreyson13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to se hodně nepovedlo. Drsoň skončil na starý kolena v havajský košili a žabkách. Hmmm... to už by snad bylo lepší, kdyby šel do registrovanýho partnerství s Mrázem. Hlavně ať už netočí další série, nebo z toho bude další nekonečná a nekoukatelná primácká sračka typu ZOO a dalších asi tisíc  nesmyslů, který slouží jen jako vycpávka pro reklamy a lék na spaní pro nemajetné spoluobčany. Ani tahle šestá série nebyla už to, co dřív. Ale na Primu to byl stále velký nadprůměr. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Barber shop se nachází v areálu tvrze Kunratice. (rakovnik)
  • Záběry z Floridy byly ve skutečnosti natáčeny v Barceloně. (rakovnik)

Reklama

Reklama