Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zaměstnanec železnic Canko Petrov najde na kolejích obrovské množství peněz, rozhodne se celý obnos vrátit na policii. Netuší však, jak fatální soukolí událostí tímto bohulibým činem dává do pohybu. Vděčný stát jej odmění novými náramkovými hodinkami. Pragmatická kariéristka Julia v čele PR oddělení Ministerstva dopravy mu však mezitím omylem ztratí jeho vlastní hodinky, které pro něj mají značnou emocionální hodnotu. A právě zde začíná zoufalá Cankova snaha získat zpět nejen své staré „Slavy", ale i svou důstojnost. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (102)

leila22 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že tento film je krutý a súčasne kruto reálny, keďže som ho dostala ako darček k narodeninám od nášho kina s osobným prianím na plátne tesne pred začiatkom, viažu sa mi k nemu aj pekné spomienky. No naspäť k obsahu. Glory je odrazom dnešného sveta plného karieristov s prevrátenými hodnotami. V ktorom je čestný a úprimný človek bitý spoločnosťou a odsúdený na posmech a nepochopenie. A keď sa do niekoho dlho bije, buď sa nechá ubiť alebo sa začne brániť. Pretože v každom z nás je hoci len maličký démon, ktorý čaká na svoju príležitosť prejaviť sa a preto ho netreba dráždiť... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Smutný příběh poctivého nálezce miliónů Euro. Měl získat od ministra hodinky a diplom, ale při té příležitosti mu vzali a zašantročili jeho vlastní hodinky po otci. Canko se za svou dobrou vůli a čisté srdce dostane až do vězení a jde po něm mafie. Vypadá to bláznivě, ale tohle všechno se v naší době mohlo a může stát. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sonda do duše obyčajného človeka, ktorý vyznáva podstatne odlišné hodnoty, než zvyšok osadenstva tejto planéty. Príbeh postavený na prísloví: “Za dobrotu na žobrotu”, vystihuje celkový nádych dejovej linky. Postupná zamotanosť a smer, akým sa osud chudobného, jednoduchého “panáčika” uberal, je doslova zarážajúci. Nuž, arogancia moci v mnohých prípadoch nepozná hranice. I keď je v mnohých ohľadoch tento snímok absurdný, za rozuzlenie nemožno udeliť nič iné, ako plnú palbu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Filmov z Bulharska som veľa nevidel (asi ako každý v našich končinách), no začnem si ich všímať viac, hlavne tie od režisérskej dvojice Grozeva-Valčanov. Malo to výborný scenár, tak pravdivý a smutný, skvelých hercov a bolo to bezchybne natočené, niet čo vytknúť. Kiež by sme aj my dokázali točiť také filmy, podobných námetov o korupcii, zlodejine a manipulovaní by sa našlo v našom štáte plno. Čestní a poctiví ľudia v tomto svete dopadnú vždy najhoršie... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ta zápletka je vlastně tak triviální, až je geniální. Chudý poctivec chce prostě jen zpátky svoje hodinky místo těch, které dostal jako odměnu za nahlášení nalezených peněz. Ale odpovědnou zaměstnankyní ministerstva dopravy, ženskou posedlou kariérou, je ignorován a důsledkem jeho snahy jsou jen problémy, do kterých se díky své bezelstnosti dostává. Taková hezká ukázka toho, jak moc se "vyplácí" poctivost a v Bulharsku to bude nejspíš ještě větší divočina, než u nás. Vedle výborného námětu je potřeba zmínit výborné výkony představitele hlavního hrdiny i jeho protihráčky. Na konci jsem cítil jak zadostiučinění, tak lítost. 85% ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno