Reklama

Reklama

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Herce Michaela Ironside si pamatuji z horroru Návštěvní hodiny (Das horror hospital 1982). Byl to jeden z prvních horrorů, které jsem viděl a tento film jsem i dokonce daboval, aby se mohl prodávat na VHS na burzách :-) A popravdě herec se moc nezměnil. Co se týče filmu Patient Seven, jako horror spíše slabší. Je to takové psychologické drama... Má ségra 75% filmu prospala a když se na konci filmu probudila, tak jen prohodila: "To byla zase píčovina!". ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, hororovo mne milé prostredie a slušné rozuzlenie na záver, aj keď dosť predvídateľné. Niektoré poviedky ma bavili menej, niektoré viac (hneď prvá bola výborná a potom o tom dievčati čo si vyvraždila rodinu), no celkovo to malo dobrú, vťahujúcu atmosféru. Nenudil som sa a to je to hlavné. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy, podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... Myslel som si, že to bude omnoho horšie. "Patient Seven" je "(ne) klasickým" poviedkovým hororom, ktorý divákovi vďaka odlišnosti nočných môr, ponúka rôzne story hororových subžánrov (napr. slasher, zombie a pod ... ). Masky boli solídne, gore keď sa objavilo nebolo najhoršie, natočené je to pomerne zručne, pričom v určitých pasážach snímok disponoval celkom dobrou atmosférou. Mne sa to páčilo - 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nepříliš sourodý mix povídek, kde překvapivě narazíte na démony, vrahy, zombies, duchy nebo upíry. Jak je už zvykem, kvalita jednotlivých segmentů je značně rozkolísaná: ty nejzajímavější byly pro mě černohumorný The Body, atmosférický Banishing a docela vtipný The Sleeping Plot o neskutečně vychcané holčičce, která si potřebuje vydělat 37 dolarů. No a pokud jste už pár povídkových hororů viděli, nepřekvapí vás ani závěrečné rozuzlení o pravé identitě pacienta Nr. Seven. P.S. Nemůžu si odpustit reakci na jednoho zdejšího odborníka. O chytrácích, co jeden prospí 3/4 filmu a u titulků pak prohlásí, jaká to byla píčovina, mezitim co druhej ho natvrdo práskne, to něco vypovídá. Tušíte správně, JSTE DEBILOVÉ! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak musím uznat že Patient Seven mi kápnul do noty. Povedenej mix povídek se špetkou humoru a s " nečekaným " koncem. Potěšil mikro štěk mé oblíbenkyně Amy Smart a Michael Ironside a jeden z jeho nejpovedenějších hereckých výkonů. Neříkám že tenhle kousek přichází s něčím novým, ale dokázal udržet mou pozornost a určitě mě nenudil. . ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama