Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (219)

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov fakt nezná hranice bulvární nesoudnosti (i když jde jen o drama se scénářem). Jeho veškerá televizní produkce je to nejhorší, co lze vůbec v současnosti na televizních obrazovkách najít a motivuje ostatní naše komerční televize kopírovat formát (viz. všechny ty debilní rádoby soudy). Ale jak někdo proboha něco TAKOVÉHO může protlačit do vysílání a JAK jim to někdo může doma u gauče žrát? Pokud se i toto stane standardem našeho vysílacího programu (a že se to navzdory odpadní skládce na tomto webu už tolikrát stalo), nechci už mít televizi. ()

Dzvandzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem snad ještě neviděl, taková sračka a jasný odpad! No a stačila mi k tomu pouze jedna epizoda. Kde nějaký debil, který absolutně neumí hrát celou dobu čumí do kamery a když má mluvit a jakože ,,hrát'', tak se u toho směje. Upřímně nechápu jak někdo těmto pořadům na barandově může věřit a sledovat je, pro mě je to absolutně nepochopitelné, opravdu to nejspodnější dno!!.... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylom som zavadil o ovládač a prepol som na Barrandov. Na veľkej obrazovke sa objavila ešte väčšia rómska spoluobčanka, pre ktorú museli objednávať špeciálnu gaučovku, a tá tam v slzách vysvetľovala, že nemôže otehotnieť. V momente som zistil, že ide o príbehy tak skutočné ako erotické obrázky v Braillovom písme. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl za to, že český národ je jako celek chytřejší než bohabojní a překrmení občané USA, ovšem TV Barrandov se pokouší tento můj názor změnit. Myslel jsem si, že stupidity typu Show Jerryho Springera už nikoho k obrazovce nepřitáhnou, ale nejzoufalejší z českých televizních stanic se přesto rozhodla nasadit do dostihu koně, který vykazuje pohyb jen díky červům, kterými je požírán. Zřejmě jde o další vývojový stupeň Soudkyně Barbary. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je jedna z najprimitívnejších relácií, čo momentálne beží v televízii. Pseudo talk show, v ktorej sa striedajú absolutne nemožní neherci a moderuje to slizký Jan Musil. Tento nechutný buzerant vystupuje v pozícii znalca a experta na ľúbostné a medziľudské vzťahy. Je to nesmierne úbohé. Je smutné, že si aj takýho shit najde svojich verných divákov. V rámci objektivity hodnotenia som si pozrel necelé dve epizódy, viacej som nezvládol. Je to neskutočne dementné. Vôbec sa však nečudujem, že sa to objavilo vo programovej štruktúre TV Barrandov. Tam sú totiž špecialisti na ten najväčší odpad! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno