Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem parkrát při přepínání televizními kanály narazil na tuhle sračku. TV Barrandov je nejvíc na hovno televizí, jejíž tvorbu jsem měl tu čest vidět (zlatej Vlado Železný). Neexistuje jeden jedinej pořad, kterej by si zasloužil více než 1*. Nebezpečné vztahy jsou tak kurevsky moc ubohý, že to nemá cenu dál rozvádět. Pokud máte koule, abyste se koukli na pět minut, tak sami uvidíte, jakou šílenost arcikokoti z Barrandova vymysleli - to se totiž jentak nevidí. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, že když nedávají nic jiného, pustím si jako kulisu tento pořad. Jo, je to možná nahrané (v pořadu vystupoval dokonce jeden člověk z mé rodiny), ale ten tyjátr by mě třeba i tak mohl zaujmout. Nicméně jakmile z úst moderátorky zaznělo, že „chlap, co nechce rodinu, je nepoužitelný“, jsem okamžitě ztratil zájem pořad dál sledovat. Ať se jde vycpat, rašple! Takovéhle dementní a zaujaté názory si měli nechat aktéři, ne moderátorka, která má zůstávat nestranná. Tenhle výplach si už asi nedopřeju, chci se u televize bavit, ne se nechat vytočit u jediné věty. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vědět jestli to jsou herci nebo skutečnost., Honza Musil říká: „Je to přesně půl na půl. Příběh je postavený na pravdě. Vlastně scénáře nám posílají sami diváci a pak se i sami účastní natáčení. Většinou je to ten člověk, co dal podnět k jejich příběhu. Ale pak jsou lidé, kteří se před obrazovku kvůli negativnímu postoji bojí, tak ty nahrazujeme komparzem“ . ()

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou na služební cestě jsem v TV našel tento "výtečný" pořad. To je opravdu naprosté dno! Viděl jsem zrovna díl, kde se dva tatínci hádali s trenérem, že jim nestaví jejich fotbalový hvězdy. Honza Musil je hrozný moderátor, ale ještě horší jsou ti diváci. To trapné přikyvování, rádoby znalci, fuj, hnus. Nikdy víc :-) ()

Vaklaf odpad!

všechny recenze uživatele

Wau! Jelikož televizi vidím jen párkrát za rok někde na návštěvě, tak potom občas nestačím zírat, co se v ní urodilo. Trošku přemýšlím, jestli tam opravdu přišli skutečný lidi, řešit tohleto do televize, anebo je to celý nahraný. Ale ono je to vlastně jedno. Jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že nejlepší televize je žádná. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno