Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylom som zavadil o ovládač a prepol som na Barrandov. Na veľkej obrazovke sa objavila ešte väčšia rómska spoluobčanka, pre ktorú museli objednávať špeciálnu gaučovku, a tá tam v slzách vysvetľovala, že nemôže otehotnieť. V momente som zistil, že ide o príbehy tak skutočné ako erotické obrázky v Braillovom písme. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátor Musil po úvodní znělce uvádí další díl oblíbeného pořadu lakonicky nazvaného Nebezpečné stahy: "Dnes se nám přišla svěřit žena, která má celoživotní problém a ocitla se na rozcestí. Potleskem přivítejme Janu Musilovou..." Do studia vchází upravená dáma v nejlepších letech, na které je snad divná jen její paruka a vzdouvající se bříško, které skrývá pod šaty. Jana usedne a podivně zabarveným hlasem, simulujícím ženský soprán, se rozhovoří o svém trápení: "Jsem Jana a již padesátým rokem jsem uvězněna v mužském těle. Milenec mě opustil, nyní jsem i těhotná." Následuje letmý záběr na moderátora, který jen stěží potlačuje slzy. "Dítě má přijít na svět každou chvíli, již nyní plně pociťuji NEBEZPEČNÉ STAHY..." Moderátor s ustaranou tváří se zeptá, zda chce Jana, aby asistentka přinesla výsledky z detektoru lži. Po Janině souhlasu následuje reklamní brejk ------------------ Jsme zpátky ve studiu, moderátor vytahuje z obálky výsledky a je evidentně zhrozen. "Jano, je to šokující!" Moderátor se zadívá do prázdna, pak promlouvá s velmi vážnou tváří, ale už jen obtížně skrývá své pohnutí v hlase..."Musím říct, že to jsme tady ještě neměli, výsledky jsou šokující i pro mě." Dlouze se na Janu podívá, kamera švenkne na Janu, hudba, zřetelně inspirovaná nejlepšími díly Hanze Zimmera, jen podtrhne napětí ve studiu. Musil odhodlaně: "Jano, ale Vy nejste vůbec těhotná, bříško máte vycpané polštářem." Ale to není vše. Musil vytahuje ještě druhou obálku, v níž má další výsledky z detektoru lži. "Jano, je to děsivé zjištění - Vy jste já!!!" Moderátor se rozpláče, obejme sám sebe a do odjíždějící kamery prohlásí: "Nikdy nejste na problémy sami, vždy se dá na okamžik sejít z cesty, ale od toho, abyste se vrátili na tu správnou cestu, jsou zde s vámi NEBEZPEČNÉ STAHY. Proto se nezapomeňte dívat i příště." 0/10 ()

Reklama

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Reality" show? Ach jo... Nejsmutnější na tom není to, že je to jen umělohmotný levný brak. Ale že už jsem potkal i lidi, např. u nás v práci, jinak celkem normální lidičky, kteří to žerou a berou to jako skutečné příběhy a do krve by se hádali o tom, že je to realita, je to skutečné, nádherné, lidské a ze života... To je ta síla (i těch nejpokleslejších a nízkonákladových) médií, spolu s prázdnotou duší v dnešním světě... zaplnit čas čímkoli, třeba i něčím vyhrabaným z kontejneru na odpadky. ()

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou na služební cestě jsem v TV našel tento "výtečný" pořad. To je opravdu naprosté dno! Viděl jsem zrovna díl, kde se dva tatínci hádali s trenérem, že jim nestaví jejich fotbalový hvězdy. Honza Musil je hrozný moderátor, ale ještě horší jsou ti diváci. To trapné přikyvování, rádoby znalci, fuj, hnus. Nikdy víc :-) ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Že to je sračka, je očividný fakt. Ale ultra rozměr tomu dodá situace, kdy přijdete z práce, omylem přepnete na Barrandov a přítel sestry vaší přítelkyně (otec půlročního chlapečka a jednoznačný heterosexuál) v tomto ukázkovém odpadu hraje přesvědčeného gaye, jehož dlouhodobý vztah ve firmě byl odhalen detektorem lži a investigativním postupem moderátora Musila a jeho týmu. Pak jsem zjistil, že je to brigáda za "slušných" pár stovek korun za to, že ze sebe uděláte jiného "reálného" člověka před desetitisíci lidí v televizi, kteří si u toho koušou nehty, jak srdceryvné drama se před nimi odehrává. Definice odpadu současné TV produkce. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama