Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok 1892. Na cestě k odpuštění není nikdo v bezpečí. Lze v zemi divochů najít lidskost? ... Vydejte se spolu s hrdiny na klopotnou cestu nenávisti, vykoupení a přežití... Po téměř dvou desetiletích bojů s domorodými Šajeny, Apači a Komanči, dostane kapitán americké kavalerie a válečný hrdina Joseph Blocker poslední rozkaz. Kapitán má doprovodit churavějícího šajenského náčelníka Žlutého jestřába, svého nejopovrhovanějšího nepřítele, do jeho domoviny v Montaně. Nechtěný úkol před odchodem do výslužby se ještě více zkomplikuje, když se kapitánova skvadra bude muset ujmout ovdovělé osadnice Rosalee Quaidové. Smečky všudypřítomných loupeživých Komančů jsou přitom stále na válečné stezce a touží po krvi; dokáže zkušený kapitán naposledy splnit svou povinnost? (Česká televize)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (441)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hrozný film, jedna hviezda len za Balea, ten bol fakt dobrý. Ale sledovať dve hodiny mužov na koňoch ako sa premávajú prériou a splietajú filozofické nezmysly, to by unudilo i rozumbradu. A keď sa ozvú ženské, tak to je len hysterický nárek a rev, pretože im väčšinou niekoho zabili. Otravné a príšerné. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

No to mě podržte, meditativní western. Vzhledem k vysokému hodnocení jsem očekával přeci jen mnohem větší kvalitu. Nevím jak moc oceňovat hereckou kvalitu Balea, když se tady téměř nemluví a sám herec předvádí stále dokola jednu až dvě mimiky po celý film. Samozřejmě jsem rád že si někdo znovu vzpomněl na Wese Studiho, ale minulé Cooperovy filmy mě sedly více. 60% ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Fantázia.Pre vás, priatelia moji, ktorí ste tento skvost ešte nevideli a možno ste okolo neho roky len krúžili (tak,ako ja), mám naozaj len jednu vetu-pozrite si ho.Ja sa musím za to, že som si film konečne pozrela,  poďakovať Chalametovi, oci mal len jedninú hovorenú repliku a kým som sa stihla spamätať, už som si z tváre utierala slzy.(ak je toto spojler, ospravedlňujem sa). Všetko od dokonalého,  tomto prípade skôr výrazového hrania Christiana Balea, cez vedľajšie postavy vrátane Indiánov, nádhernú kameru, až po samotnú myšlienku, to všetko tento film má.Viem, že tu neprezentujem žiadnu novinku, ale keďže zo všetkých mojich priateľov na Čsfd to videlo len asi 20 ľudí, prišlo mi vhodné na neho trošku poukázať. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Koňská dávka westernové deprese. Nabízí se srovnání s nedávným přehypovaným Bone Tomahawk - který na ukazování ukrutnosti divokého západu šel skrze brakovou brutalitu a lacinou šokantnost. Hostiles nic takového nepotřebuje, jde mnohem víc do hloubky, zaryje se pod kůži oduševnělým vyprávěním o nečernobílých charakterech v nečernobílém světě. I minimalistické prostředky stačí, pár vynikajících herců a krajina... a všudypřítomný pach smrti, jizev na duši, dávných křivd a možná snad i nějaké naděje, že to jednou skončí. Třeba kulkou do hlavy. 8/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZÁKLADEM DUŠE AMERIČANA JE TVRDOST, OSAMĚLOST, STOICISMUS A ZABÍJENÍ...“ /// Westernový drama, ve kterým pochmurně nabručenej Ch. Bale jede krajinou a zlomená R. Pike střílí do mrtvol. Teda v první půlce. V tý druhý přibyde pár dramatickejch dialogů, z výpravy se stane eskorta…, ale vo život jde furt stejně. Takže vobčas. A zlej (i dobrej) tady může bejt kdokoliv. Drama s pár přestřelkama a s poučením, že indiáni jsou tady doma. Místy to je uondaný – takový ty rozjímající dialogy uspávaj. Ale krve se nebojej! Ale taková to byla tenkrát doba… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve válce mi umírali kamarádi. 2.) Když někoho sejmu, tak ho potom (pro jistotu) vyvrhnu. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Christian Bale bol pôvodne proti finále filmu, nepáčilo sa mu. Eventuálne však uznal režisérovu víziu a koniec sa mu zapáčil. (Real Tom Hardy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 2. září 2017 na filomovém festivalu Telluride v USA. (ČSFD)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Reklama

Reklama