Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V osemdesiatých rokoch minulého storočia sa v USA natočilo hodne sci-fi snímkou. Vesmírne, mimozemské monštrá na nás útočili z každej strany. Väčšinou sa snažili ovládnuť našu matičku Zem alebo proste len ukojiť svoju túžbu po krvi. Pamätám si len dva prípady, kedy ku nám, na našu Modrú planétu, zavítali s priateľskými úmyslami. Najskôr to bol stratený E.T. a v druhom prípade zasa nenápadní návštevníci zo súhvezdia Antares, ktorí prišli zachrániť svojich vlastných druhov, čo uviazli na Zemi. Popri tom taktiež pomôžu partii dôchodcov nadobudnúť dávno stratenú mladosť. Pohodový sci-fi film. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V duchu Spielbergovskej rodinnej zábavy a Amblinu s dobrými mimozemšťanmi natočená komédia. Ak už sme pri rodinnej zábave, nevynechajte pri niektorej repríze v tv ani vašich starých rodičov. Bude ich film baviť viac ako vás. Niečo podobné by potreboval deda Simpson. Ten slovenský preklad Záhadné mušle je fakt prdel. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zámotek je ideální film pro všechny, kteří jsou unavení záplavou negativních zpráv o přírodních katastrofách, válkách, kriminalitě a lidském neštěstí. Je to totiž jeden z mála snímků, kde prakticky absentuje nějaké zlo, je to příjemný film s pozitivním vyzněním, slušným castingem, dobrými hereckými výkony a profesionální režií. Dvě hvězdičky jsou vlastně nespravedlivé, ale dávám je proto, že ten snímek mě vždycky v podstatě nudil. Opravdu mu totiž schází nějaký zásadnější dramatický konflikt, který souvisí s absencí výše zmíněného zla. Snímek o skupině důchodců, kteří díky návštěvě mimozemské civilizace získali zpět ztracené mládí, je vhodný pro všechny, kteří chtějí strávit příjemnou chvíli u dílka, na které nejspíš za pár hodin zapomenou. Celkový dojem: 45 %. ()

choze

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem jako dítě a puberťák neměl svoje oblíbené rodinné filmy, ale jednoznačně jsem preferoval horory. A se ZÁMOTKEM nastal ten problém, že jsem jej podle názvu a obalu dopředu chybně vyhodnotil jako horor (přání bylo otcem myšlenky) a následné zklamání z toho, že jde o neškodnou gerontofilní taškařici bylo tak velké, že jsem nebyl schopen ten film docenit v jeho žánru. Takže radši nehodnotím - s tímhle filmem jsme na sebe prostě měli smůlu. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Rodinná, ve spielbergovském duchu, podívaná s prvky sci-fi a partčce starřoušků, kteří v zapomenutém bazénu najdou ztracený životní elán. Povedená herecká squadra, dobře zpracovaný námět, Horner máýlokdy zklame, prostě pohodová podívaná, která neurazí. Takový zamoteček by se mohl hodit, až polezu do důchodu, no jestli vůbec tam dolezu - 75 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama