Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série přišla o roky později, kvůli časovému vytížení Donalda Glovera a možná je to jen dobře. Je totiž mnohem nápaditější, promyšlenější, trefnější a s přehledem původní sérii převyšuje. Vcelku zajímavou změnou je i značná povídkovost v půlce řady, kdy se každá epizoda zaměřuje výhradně na jednu z hlavních postav, přičemž ostatní odsouvá do pozadí či mnohem častěji se v ní vůbec nevyskytují. Dostává se nám tak mnohem víc čistě žánrových epizod, kdy jeden díl připomíná thriller a druhý třeskutou komedii. Ne vždycky to úplně sedlo, ale stále to bavilo. Oblíbené epizody: Teddy Perkins, FUBU ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria jednoznačne lepšia ako prvá. Lakeith Stanfield má obrovskú charizmu a potenciál. Nie všetko bolo dokonalé a nie zo všetkým som samozrejme vždy súhlasil, ale bolo to podané s citom a veľmi zaujímavo, bez pátosu. Výborný monológ v závere poslednej epizódy k Earnovi. "Yo, that shit was legit, boy!" ()

Reklama

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serialem nas provazi ctverice hlavnich hrdinu, v jednotlivych epizodach zazivaji casto na prvni pohled prihody nesouvisejici s hlavnim dejem, ale povetsinou maji dopad na vyvoj postavy a tim vlastne posouvaji i hlavni dej serialu jako takoveho. Zvlastnosti je ze se casto v epizode vyskytuje jen jeden z ctverice. Pribehy jsou pak smesici toho nejlepsiho od Tarantina mixnuteho s Ritchiem. Naprosta bomba. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atlanta ve své druhé řadě upustila od svého černohumorného/lehce bizarního nádechu a nabídla mnohem vážnější tón. To ovšem nic nemění na tom, že Glover je extrémně talentovaný tvůrce s ohromným potenciálem a i ve druhé sérii to prokazuje. Některé díly jsou možná trošku slabší, ale pak přijdou takové jako Holičství nebo Teddy Perkins, které potvrdí, že tohle se rozhodně vyplatí sledovat...80% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se přesouvá z komediálního žánru do tragikomického, což alespoň mně moc nesedí. Některé epizody sice převyšují první sérii, většina z nich je ale mdlých a nevýrazných. Glover se tu očividně snaží o nějaký odkaz svého seriálu, který se mu možná u černošského publika povede zanechat. Pro českého diváka je to však mimo mísu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama