Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serialem nas provazi ctverice hlavnich hrdinu, v jednotlivych epizodach zazivaji casto na prvni pohled prihody nesouvisejici s hlavnim dejem, ale povetsinou maji dopad na vyvoj postavy a tim vlastne posouvaji i hlavni dej serialu jako takoveho. Zvlastnosti je ze se casto v epizode vyskytuje jen jeden z ctverice. Pribehy jsou pak smesici toho nejlepsiho od Tarantina mixnuteho s Ritchiem. Naprosta bomba. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria jednoznačne lepšia ako prvá. Lakeith Stanfield má obrovskú charizmu a potenciál. Nie všetko bolo dokonalé a nie zo všetkým som samozrejme vždy súhlasil, ale bolo to podané s citom a veľmi zaujímavo, bez pátosu. Výborný monológ v závere poslednej epizódy k Earnovi. "Yo, that shit was legit, boy!" ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se přesouvá z komediálního žánru do tragikomického, což alespoň mně moc nesedí. Některé epizody sice převyšují první sérii, většina z nich je ale mdlých a nevýrazných. Glover se tu očividně snaží o nějaký odkaz svého seriálu, který se mu možná u černošského publika povede zanechat. Pro českého diváka je to však mimo mísu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do druhé série Atlanty jsem vstupoval spíše z povinnosti. Taky jsem to tak rozjel až mi to začalo jednoduše vadit. Ale ono se to najednou zvrtlo v něco víc. Mnohem víc. Tu změnu jsem příjemně zaznamenal jako svěží vítr, který odfoukl to staré a hnusné. Přišlo něco zcela nového a lepšího, čemu jsem ne vždy rozuměl, ale Glover si dokázal v podstatě s každou postavou i nějak vyhrát. Dokázal k ní vytvořit zajímavou linku. A hlavně i někdy takovou, že se opravdu smějete. Což jsem zde ani snad nečekal. Atlanta nakonec silně překvapila. Dokážu chápat pozitivnější reakce. Jednoznačně. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atlanta ve své druhé řadě upustila od svého černohumorného/lehce bizarního nádechu a nabídla mnohem vážnější tón. To ovšem nic nemění na tom, že Glover je extrémně talentovaný tvůrce s ohromným potenciálem a i ve druhé sérii to prokazuje. Některé díly jsou možná trošku slabší, ale pak přijdou takové jako Holičství nebo Teddy Perkins, které potvrdí, že tohle se rozhodně vyplatí sledovat...80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama