Reklama

Reklama

Konečná

  • Irsko Terminal (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pozdní večer, nástupiště metra je vylidněné, jen uklízeč a cestující, který čeká na vlak. Na vlak, který nepřijíždí. Proto dostane radu, aby na něj počkal v místní kavárně Terminálu. Tam se Bill (Simon Pegg) seznamuje s okouzlující Annie (Margot Robbie). Přiznává se jí, že pomalu a bolestivě umírá, a tak spolu přemítají, jak by mohla vypadat jeho smrt. Billovi se to však nelíbí, ale to už Annie rozjíždí svoji touhu po krvavé pomstě. (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

Topco 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zasa až také zlé. Ak máte radi Margot ako Harley Quinn, tu ju budete zbožňovať! Poloha pomstychtivej femme fatale jej sedí so všetkými potrebnými doplnkami: rúž, cigareta, podpätky, celá rada kostýmov. Okrem nej môžete ďalej obdivovať štýlový, neo-noirový look plný farebných neónov, zadného svetla a siluet. Škoda len toho povrchného revenge príbehu, ktorý sa v závere snaží scenár už trochu zbytočne a až príliš prekombinovane zachrániť. Každopádne, Stein je debutant a ak bude pracovať s lepším scenárom (v zmysle „menej je viac“), po technickej stránke je tu rozhodne na čom stavať. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobný film jako In Darkness s Natalií Dormer. V obojím případě se jedná o snímek s pseudotajuplnou atmosférou, který se následkem překombinovaných plot-twistů přemění na úsměvný guláš. Naštěstí se ale nejedná o nic nudného. Načrtnuté linie dokážou dostatečně motivovat. Nicméně konec... no jo, posuďte sami. Film má ovšem skvělé herecké obsazení a aktéři si své role evidentně užívají. Margot je vskutku hezké děvče a podobně laděné postavy (nejednou v ní uvidíte H. Quinn) jí zkrátka sedí. Simon Pegg mi znovu připomněl, že si přeji, aby si někdy v budoucnu zahrál Vincenta van Gogha. Nechť se některý filmař této idey chytne a naplní ji. Byla by škoda ji promarnit. ()

Reklama

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Margot tu sice dostane prostor k vyblbnutí se, a slůvka lehkého šílenství jí sjíždí ze rtů do šera ozářeného neony tak ležérně, že by člověk leccos odpustil. U filmu jsem uprostřed usnul, takže jsem svoji zmatenost připisoval právě tomu. Právě jsem to shlédnul podruhé a i za bdělého stavu stejný výsledek. Nevím, snad by se v těch nádherných kulisách mohlo odehrát něco většího. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Z toho filmu by se dalo nadělat tak pět skvělých videoklipů, nebo trailerů k nějakému filmu s lepším scénářem. Nebo asi 100 parádních plakátů (na 98 by byla Margot Robbie). Co se děje týče...je to překombinovaná pomsťovačka. V jedné části (kterou většina místních quicků považuje za užvaněnou) sledujeme hovory Annie s Billem a byť nejsem skalní Peggofil, tak to mě bavilo hodně. Zbytek byl...předvidatelný a tak nějak zbytečný. Závěrečné vysvětlení sice dalo vše do kontextu, ale jen s premisou, že všechny postavy byly pošahané a tvůrce se na nás skrz Terminál vlastně jen zašklebil....bez ambice něco tím říct. Přesto, na to, že to byla Vaughn Steinova prvotina, je look, kamera, střih i výprava opravdu moc pěkně vystylovaná. Nakonec i to, že se povedlo překecat takové herce, o něčem vypovídá. Snad nevystaví Terminál Steinovi karierní stopku, byla by to škoda. Hodnocení 3* neznamená, že je to film průměrný, odráží fakt, že plný počet za Margot, Simona a look prostě nedám, ale stejně tak jsou 2* málo. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že ani Margot Robbie není zárukou výborné kvality. Snažila se, co mohla, stejně jako Simon Pegg, ale nestačilo to. Jejich dialogy o smrti mě a jejich společná (postranní) linka a historie vlastně byla zdaleka nejlepší část příběhu, ta hlavní mě upřímně nějak nenadchla, nenapínala mě a nad jejím rozřešením jsem se až musel zasmát, jak strašně to bylo klišé. Bavil mě také noirový nádech a vizuály, skoro mi to připomínalo takové barevnější Sin City. To je asi tak všechno, za co bych film mohl pochválit. Do poloviny jsem prakticky nechápal, co se vlastně děje, a finále mi to v žádném případě nevynahradilo, a kromě Robbie a Pegga to nikdo herecky nevytáhl. 5.5/10. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama