Reklama

Reklama

Marrowbone

  • Španělsko El secreto de Marrowbone (více)
Trailer 3

Mladého muže a jeho tři mladší sourozence, kteří utajili smrt své milované matky, aby mohli zůstat spolu, pronásleduje v jejich rozlehlém sídle hrozivý duch. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (54)

tlamiczka 

všechny recenze uživatele

Marrowbone není klasický horor, jde spíš o rodinné drama s lehkou atmosférou tíživého hororu/thrileru. Na dnešní poměry je film velmi pomalý, pro někoho se může dokonce i vléct a není tu jediná exploze a i krve se tu objeví spíš jen pár kapek než plné kyblíky. Pod pomalým tempem se ale skrývá velmi kreativní scénář a hlavně velmi dobré herecké výkony. Zajímavá je i zvláštní atmosféra odlehlé lokality "mimo čas". Film si vychutná spíše člověk, který chápe komplikovanost i sílu rodinných vazeb i to, co s člověkem může udělat ztráta blízké osoby. Trochu dynamičtější děj by filmu ale přeci jen prospěl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský film „Marrowbone“ není ale prvoplánově horor, je to i rodinné a lidské drama, a je zde i romance, i když spíše taková temnější. „Marrowbone“ hodně hraje na finále, ale myslím si, že zde dovede zklamat. A nakonec si uvědomíte, že to celé bylo hlavně stavění atmosféry, které se ale nenaplnilo. Maličko jako určitá přetvářka, kdy tvůrci věděli, že to nebude mít takovou sílu, ale že by vás mohl zaujmout průběh. Některé postavy a témata ale vyznívají do ztracena. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Scénarista Sirotčince natočil nudný, nezáživný thriller s výbornými mladými herci. Ono to na pohled působilo velmi neatraktivně, dějově mě to absolutně nezaujalo ( jen finální zvrat by se dal pochválit), tempo je velmi roztahané a fakt, že se zde nic moc pořádného nestane za celý film celkem bolelo. Tohle ne. Španělé si vybrali slabší chvilku. 35% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

MacKay vo filme a ja viem, že musím zpozornieť. Vo väčšine prípadov je to katastrofa. Toto neni výnimka. Zamotané, divné, nesympatické. Filmy o ludoch so zdevastovanou psychikou sú už asi také. Tu sa krásna idylka po jednom strihu zmení na zmesku záberov, čo nedávajú zmysel, vás nudia a znechutia. Záver vyšumí do prázdna. 1 z 5 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica čistá strata času. Romantické oťukávačky hrdličiek, či drcanie sokov počas honby na prc adeptku, ma v prípade horor žánru absolútne nezaujímajú. Už som mal normálne dojem, že sledujem iný film. V tej druhej, mierne zlepšenie síce nastalo, no “Marrowbone”, je viac menej mysteriózny thriller, ktorého základ tvorí pomerne komplikovaný príbeh postavený na princípe: “stranger in the house”. Žiadna “entita” tu útočiť nebude, a tento, pre niekoho, koho meno sa nevyslovuje, opäť šokujúco očakávaný horor roku, neponúkol takmer nič, na čo by som si zajtra spomenul. Tie dve, za dobové umiestnenie a pomerne zaujímavé rozuzlenie, si to ale zaslúži. Inak, už ma to s tým ojebávaním, v podobe zaradenia kadejakého filmu do horor žánru, začína srať. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama