Reklama

Reklama

The Ice Cream Truck

  • Velká Británie The Ice Cream Truck
Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch sa Mary (Deanna Russo) so svojou rodinou rozhodne vrátiť do mestečka, v ktorom vyrastala. Po príchode zistí, že za tie roky sa v mestečku takmer nič nezmenilo. Jediným, čo nedokáže rozpoznať, sú jeho noví obyvatelia. A je tu ešte jedna nová vec: zvláštna zmrzlinárska dodávka, ktorá sa pohybuje v uliciach a čaká na zákazníkov. Tým ale ponúka úplne iné veci ako chutný mrazený krém. (Marceloo)

(více)

Recenze (12)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento snímek vznikl v sedmdesátých letech, tak by byl objektivní. Dneska se tomuhle musím smát! Nejvíc mě zarazilo, že nikdo nikoho nehledá, žádná policie, prostě logika někde v kýblu. Hlavní masturbátor si tam v klidu vraždí na dětským hřišti, potom se projde přes park, u auta si vylíže zmrzku.... No prostě logika hadr! A ten konec??? Nesestříhal to někdo blbě?! 20% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Ice Cream Truck není tak špatný film, že by vyloženě urážel svou existencí, jen je hrozně prázdný, zbytečný a nezajímavě udělaný. Když už točím vyvražďovačku, tak by proboha mohla mít víc než zhruba tři vraždy, přičemž na první se čeká půl hodiny. A mezi tím není nic, žádný styl, žádná zábava, žádné ozvláštnění. Hororově zcela krotké, a na tuctově natočenou romanci mezi třicátnicí a teenagerem se koukat nemám zájem. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po dlhých rokoch sa Mary (Deanna Russo) so svojou rodinou rozhodne vrátiť do mestečka, v ktorom vyrastala. Po príchode zisťuje, že sa počas celej doby v mestečku takmer nič nezmenilo. Jediným, čo nedokáže rozpoznať, sú noví obyvatelia. Okrem nich tu je ešte jedna nová vec. Zvláštna zmrzlinárska dodávka, ktorá sa pohybuje v uliciach a čaká na zákazníkov. Tým ale ponúka úplne iné veci ako chutný mrazený krém. - Čakal som, že toto bude zatial najvydarenejší horor, ktorý distribuuje štúdio Uncork'd Entertainment, a nakoniec sa to aj podarilo, aj keď pri tej nízkej konkurencii to nie je velký úspech. Konečne sa objavili sympatické postavy, slušná technická stránka s dobrou kamerou a hlavne zaujímavou hudbou. Som rád, že konečne zistili, že Haunted House horory s nulovým rozpočtom nikoho nezaujmú, a tak dali šancu režijnej debutantke, ktorá prišla so zaujímavým nápadom Slasheru so zmrzlinárskou dodávkou. Ale keď sa pozriem, čo toto štúdio chystá pre rok 2017 a 2018, tak toto bude asi jediný schopnejší projekt za dlhý čas. + herec z Halloween II, The Lords of Salem, Freaks of Nature a 31 + herečka z Scream Queens ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor z velmi levného produkčního ranku. A nemá úplně ohraný námět. Ten ale přišel úplně vniveč. Chvála péru, že tam vrzli Deannu Russo. Nebylo by totiž pomalu na koho a na co zírat. Na jednom poklidném předměstí vraždí vyšinutý maník jezdící ve zmrzlinářském voze. Já zmrzlinu žeru, takže proč ne. Jenže vražd je pomálu, jsou laciné až realizačně odbyté (mrtvoly mrkají, krev je mrkvový džus) a jsou mezi nimi značné prodlevy. Ty jsou vyplněny romancí. Čerstvě se zde totiž vyskytuje šťavnatá vdaná milfka, která si příjezd rodiny krátí klácením místního zajíčka. A když se hororu a vražd dostávalo pomálu, kupodivu jsem přistoupil na tu romanci, která byla zvládnuta mnohem lépe. No, není divu, film režírovala žena, což je dost znát. Megan Freels Johnston by na režírování hororů měla úplně zapomenout. Naprosto všechno, pokud jde o hororovou rovinu, zkonila. A pokud má ráda telenovely a soft pornáče, tak směle do toho, má ode mě zelenou. To jí jde totiž náramně. Jen to chce napříště lepé herečky svlékat, ne jen záběry na spodní prádlo, co jde dolů jako po másle za 50 jidášových kaček. Na závěr se jí do zkažené hororové linie vloudil i jeden nesmysl. To uvidíte sami. Po filmu jsem dostal chuť na zmrzlinu. Ta patrně patřila k tomu nejdražšímu z celého filmu. Deanna Russo je tahounem filmu, má určitě svým fanouškům co nabídnout. Takhle zabila dvě mouchy jedním pometlem - něco romance, trochu hororu. Chudák Kasparov88, lopotí se s překladem. Všichni čekají frontu až vyjdou titulky, pak následně film strhají. To čekali Kmotra, či co?! Prostě dobrý název, dobrý námět, dobrý vizuál a dobrá herečka v hlavní roli. Ušlo to. 6/10 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Ice Cream Truck je miestami síce trochu suchopárny ale inak pozerateľný slasher s čudesným záverom, štýlovo pripomínajúci subžánrovú béčkovú tvorbu z 80. rokov. Tematicky podobný, čo sa ale prejavu záporáka a celkovej kvality týka o poznanie lepší slasher o vraždiacom zmrzlinárovi už bol natočený o 20 rokov skôr a volal sa Ice Cream Man. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příjemně odlehčená, nenáročná a pohodová záležitost s příjemnou hudbou, kamerou i herci, která je ve zdejších černých číslech naprosto nezaslouženě. Ovšem může za to taky možná ona zavádějící nálepka 'horror', která musí leckterého horrorového natěšence zákonitě zklamat až popudit. Naprosto vůbec se totiž nejedná o horror, ale o jakousi prapodivnou fůzi alternativního soft slasheru, černé komedie a lehce lynchovské telenovely pro ženy v domácnosti. Zní to asi děsivě, ale mně se na to koukalo hodně hodně dobře. Zásluhu na tom má především Deanna Russo, jejíž přehrávaná kreace upejpavě frivolní a zastydle pubertální paničky je kouzelná. A roboticky schizoidní pan zmrzlinář je ovšem taky výborná figura. A samotný závěr pak odpálkoval celý už beztak podivný předešlý děj do sféry čiré absurdity a nelogična, za což má ode mne další bod - mám rád nestandardní kousky a u tohohle jsem se skvěle pobavil a odreagoval. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V jedné rovině nudná romance mezi teenagerem a zralou ženskou a v té druhé jakýsi pokus o slasher, kdy zmrzlinář bez zjevného důvodu krosí své zákazníky. A to všechno v městečku, kde jsou místní lidé nějakým způsobem divní. Jako celý film. Nějaký ucelený rámec aby člověk pohledal, pokud jde o samotné vraždy, tak ty obstarávají především máchající ruce a trocha barviva a tak jediné, co mě trošku zaujalo byla Deanna Russo a celkem solidní obrazová stránka. Ale to je sakra málo. 15% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? Takže jakási ženská se přestěhuje do města kde dříve žila a jelikož její manžel s děckama ještě nepřijel tak se nudí a nabalí syna sousedky co na tom, že by mohla byt jeho matkou a má dvě děcka a manžela a jeho matka je její sousedka . A mezitím co se spřátelují zde řádí vrah v zmrzlinářské dodávce (proč to dělá se nedozvíme jen je naznačeno, že mu vadí nevěrné ženské na druhou stranu proč zabil toho kluka?). Film se neskutečně vleče postavy vypadají jak magoři (ten stěhovák,ten zmrzlinář vypadá jak nějaký psychopat dokonce od něj bych si nevzal ani kornoutek natož zmrzlinu) případně psychopati (Jessica) a konec vyzní do prázdna. Paní Megan Freels Johnstonové by měl někdo vysvětlit, že k tomu, aby natočila film potřebuje jak scénář tak děj. 5 procent za herečku Russo což je fakt kočka a za hlášku Manželovi nezahnu mám dobrý vibrátor to mě pobavilo. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

boha co to bylo za sračku?!!!! Tvářilo se to jak vybíječka z 80tek. Hrála tam sexy MILFka Dajána, hudba vykradená z 80.tkovejch slešrů a já tak strašně nudil, nudil, nudil, boha to se vleklo jak smrad z lečových prdůůůů.. Žádný kozy, gore, tři ubohý vraždy mimo záběr jak v mechické telehovnele., prostě odpad ()

jackstifler 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale já se bavil a rozhodně jsem se nenudil :D rozhodně se to nemůže rovnat top hororům, ale 5 hvězd za to, že jsem si to prostě užil. ()

Reklama

Reklama