Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Na jednom z japonských ostrovů se nachází vězení známé jako Nanba, jež se proslavilo zejména svojí nedobytností. Je prakticky nemožné, aby z něj kdokoli dokázal utéct. Přesto se ale najdou tací, kdo se to nebojí alespoň jednou za čas vyzkoušet. To se týká především obyvatel cely číslo 13, pro něž jsou pokusy o útěk nikdy nekončící zábavou. Jedná se o vězně číslo 11 (Uno), 25 (Nico), 69 (Rock) a 15 (Juugo), kteří jsou notoricky známí kriminálníci, jež ještě žádné vězení nedokázalo udržet za mřížemi. Podaří se jim i tentokrát obelstít stráže a potvrdit tak svoji 100% úspěšnost v prchání z míst, která byla určena k zadržování nejhorších zločinců? (EMIA)

(více)

Videa (4)

Promo 2

Recenze (2)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Niečo až tak gýčovito odpudivé som naozaj nečakal aj napriek tomu, ako ma plagáty k anime dopredu varovali. Nemám najmenšie pochopenie, čo malo byť to niečo komediálne v prvej epizóde, tak som si pozrel a pretrpel ešte aj druhú, ale zostávam naďalej v nevedomosti a už sa to ani nikdy nedozviem. Drop 2/12 – 15% ()

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Čtveřice chlapců ve vězeňských úborech prchá z té nejspolehlivější věznice na světě! Všechno se tu třpytí a blýská, jeden z pánů má modře nalakované nehty, kde v tom vězení sehnal lak? Ale co je úplně v háji - ani zdejší pasti mě nijak extrémně nezaujali. Takže když se vám nelíbí animace a postavy, úvod do děje je takový o ničem a ani se nemáte čemu zasmát, pak je závěr logický. Rychle pryč! Uteč, než tě chytí! Drop po prvním díle. ()

Reklama

Reklama

Reklama