Reklama

Reklama

Z lovce kořistí

Trailer

Willis hraje velitele policejního okrsku, který se snaží vyřešit únos a moc času nezbývá. Když se jeden muž se synem na lovu stali svědky toho, jak jeden zločinec střílel na bankovního lupiče, tento lupič si vzal chlapce jako rukojmí, aby získal klíč ke skříňce, v níž je ukrytá kořist z bankovní loupeže. (Filmbox)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Arsenal a Marauders jsou totalni sracky, tudiz za me odpady. Tohle se nahodou povedlo! ;)

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Nemá to klasický příběh, scény jsou dost rozmanitá a jedna věc se začne komplikovat s dalšími a dalšími. :) Prostě to není přímočaré. Hodnot dle sebe sakra! :D

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

To je ale v hajzlu. :) Dnes je fakt super den. Nejdřív dám nový S.W.A.T., který mi perfektně sedl a ted toto. Od Millera jsem čekal odpad/1*. Příjemně překvapil. Tak překombinovaný thriller jsem dlouho neviděl. Ještě s výbornou pointou na závěr, kterou jsem neuhodl a to většinu point poslední dobou ve filmech uhodnu. Třeba v novém SWATU jsem zrádce je konci věděl už od začátku. 

na příspěvěk reagoval Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Zaujimavost z IMDb: The whole movie took only 13 days of filming. Váu, to uz natacanie jednej casti Jednoducho Maria trvalo dlhsie :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Po technickej stranke to nevyzera zle, ale zapletka ma vôbec nezaujala a ze tam hra Willis mi je uz nejak jedno.

Idealny film na preklad pre vegetola. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no mně se mí víc líbí Once Upon a Time in Venice, to se nebere vážně a akce tam vypadá lépe 

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Pane bože, to bude zas píčovina! Ted už je mi jasné, že můžeme druhý plán útěku nadobro pohřbít. Willis zde bude opět jako vedlejší postava, děj jasnej jak facka. Takže akce prvních 5 a posledních 10 min. :) 

Reklama

Reklama