Reklama

Reklama

Stake Land II: The Stakelander

  • USA Stake Land II (více)
Trailer

Martin (Connor Paolo) je mladý muž, ktorému po smrti milovanej partnerky a dieťaťa neostáva nič iné, ako opustiť rodné mesto. Napadne mu vyhľadať svojho učiteľa (Nick Damici), legendárneho lovca upírov, aby sa spoločne pokúsili zastaviť bratstvo upírov, ktoré má nového lídra. Ten vie, na rozdiel od svojho predchodcu, útoky upírskych zombie dokonale naplánovať, a tým spôsobiť omnoho väčšie škody a straty na životoch, ako tomu bolo v nedávnej minulosti. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Martin je mladý muž, ktorému po smrti milovanej partnerky a dieťaťa, neostáva nič iné, ako opustiť rodné mesto. Jeho jedinou možnosťou je tak vyhľadať svojho učiteľa, legendárneho lovca upírov, aby sa tak spoločne pokúsili zastaviť kult upírov, ktorý má v poprednej pozícii nového lídra. Ten vie totiž na rozdiel od svojho predchodcu útoky upírskych zombie dokonale naplánovať, a tak spôsobiť omnoho väčšie škody či straty na životoch, ako tomu bolo v nedávnej minulosti. "Stakelander" ako sequel "Stake Land 2" nesklamal. Masky spracované na výbornú, keď sa objavilo nejaké to gore, bolo taktiež na solídnej úrovni. V rámci možností som skutočne milo prekvapený, ako to celé vypálilo. Mnohí budú hundrať, lebo príbeh, respektíve celková kvalita snímku ani z ďaleka nedosahuje úroveň prvej časti. Škoda len, že sa na tak krátku stopáž predsa len nekládol väčší dôraz na akciu, ktorej mohlo byť najmä v prvej polovici viac. Točia sa však omnoho väčšia sračky, takže ja tie tri zaslúžené ☆ nakoniec bez problémov dám. Myslím, že si to tvorcovia za tú snahu zaslúžia, pričom nevidím najmenší dôvod prečo by som mal tomuto "malému" hororu svojim hodnotením zbytočne škodiť - 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

To, co bylo na prvním Stake Landu relativně neokoukané, tady působilo jako mdlá nuda a ten rádoby filosoficko-existenciální podtext tady vyzníval do ztracena. Zůstalo to tak na rvačkách a maskách upírských zombie a to nebyla žádná sláva. Čestná výjimka pro zubatou vůdkyni, která ale dostala až příliš málo prostoru. Herecky také nikdo neuchvátil a naopak jako castingový kiks vidím necharismatického hlavního hrdinu. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Stakelander“ se jako pokračování nepovedlo. Není to vyloženě špatně odvedená práce, ale tam, kde si tvůrci u prvního filmu „Země kůlů“ dali záležet na atmosféře a na budování zajímavých postav, tady si mysleli, že je už v podstatě z půlky hotovo, jenže to ani zdaleka nebylo a oni podcenili budování atmosféry a prostě hráli jen na známé postavy. To tentokrát nevyšlo a snímek se nepovedl. Nedovede vás vtáhnout. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, zpočátku spíše komorní drama a až v závěru boj o pevnost. Příliš je vidět nízký rozpočet, nevelký kompars a příběh nenabízí nic, co by už fanoušek hororů neviděl. Dost mi vadila tuctová kamera, která občas nasnímala pěkné exteriéry, především západy slunce, ale po většinu času působila ošuntěle a televizně. Na druhou stranu útoky upírů měly napětí, svižná byla i scénka v domě postarších manželů, kde přišly ke slovu sekáček na maso a puška. Došlo i na gore, byť ho mohlo být více - probodnutí, podříznutí, stržení nehtu a snad jen ta hlava mohla být odsekávaná v přímém záběru. A Matku bych čekal více démonickou a obtížněji porazitelnou. Jako celek veskrze průměrné, ale vše od poloviny rychle uteče, což beru jako plus. A upíři jsou zkrátka fajn rasa.... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct a prostě MUSÍM trochu zaspoilerovat - ca ve čtvrthodince jsem si zrovna v duchu říkal "...kur.va co je tohle za patetický kecy, jestli ho ti dva v noci nebudou chtít zabít a sežrat, tak...", no a vzápětí... Wow. Pardon za tohle blbé 'trendy' citoslovce, ale nevím jak se to řekne stejně výstižně česky. Prostě nářez. Ale jedna hvězda stejně musí dolů. Třeba za tak klišoidní scénář, že stejně jako zábavně brakový byl i dost primitivní a nenápaditý. Za kvantum šablonovitých dialogů, "hlášek" i celých scén, které by patřily spíš do parodie. Za vyžraný pupek směšného dýchavičného tlouštíka jménem Bat, který se marně snažil být za drsňáka (asi ten nejvyžranější chlap, jakého jsem zatím v postapu viděl). A taky za černo-bílý předsmrtný chlapský polibek a "ajlavjú", tenhle moment jsem fakt nepobral. Zkrátka jednička z desátého byla určitě lepší. Ale tahle všechna má kritika neznamená, že by mě Stakelander nebavil, naopak, lobotomizovaná jižanská postapa se slušnou výpravou já miluju. No a když jsou v nich navíc ještě upíři, kterým šéfuje jedna sexy jednooká blond upírka, tak leckteré jejich slabiny shovívavě přehlídnu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno