Reklama

Reklama

Nevesta

Trailer 2

Jediná věc, která dělí Nasťu a Ivana od svatby, je požehnání ženichových rodičů. A tak Ivan svou milou veze k jeho rodině, která žije v malém, téměř opuštěném městečku. Nasťa plná očekávání ale netuší, že začne všeho brzo litovat. Hned po příjezdu Ivan zmizí, jako by se vypařil, a budoucí nevěsta obklopena jeho podivným příbuzenstvem začíná tušit, že vše není úplně v pořádku a že na únik je zřejmě příliš pozdě... (FAITH.BABE)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (74)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Snaživá duchařina z Ruska. Kdyby se celý film nesl v historickém duchu úvodu, tak by to mohla být atmosférická řež, avšak bohužel přesunutí do moderní doby, dělá z Nevěsty tak trochu tuctovou duchařinu, která nic nového nepřinese. Plusem je Viktoriya Agalakova, která je krásná ženská a dost dobře se na ní dívá a snaživá technická stránka, která se velmi neliší od té Americké, bohužel lekačky téměř nefungují maximálně 1-2, atmosféra není přílš intenzivní a násilí zde chybí taktéž, takže pro mne je to průměr téměř ve všech ohledech, ale fanoušky duchařin Nevěsta vyloženě neurazí. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5.5/10. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Na pomery ruskej kinematografie, ktorá mňa osobne nikdy príliš neoslovovala vydarený, aj v záplave americkej žánrovej produkcie konkurencieschopný duchársky horor, v ktorom sa vyskytne zopár mrazivých momentov a nie úplne najhorší bubák. Keď sa takýto, inak klišeovitý námet situuje do prostredia poverčivého a tradície rešpektujúceho ruského vidieka, má to minimálne pre našinca hneď o čosi atraktívnejšiu fazónu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zlá tchýně: A než kohout zakokrhá, zmocním se tě, bububu - jinak ti, moje milá, vlasy vyškubu! Nasťa žádá kohouta: Prosím tě, kohoutku milý, musím žít ještě chvíli.. Kohout odpovídá: Kohouti jsou malí páni - Hollywood řídí kokrhání.. Poutavý prolog či neotřelé prostředí ruského venkova je zneutralizováno použitím klasických žánrových šablon a motivů (spiderwalk, trhavé pohyby a ječení nyní vyděsí leda předškoláka). Koneckonců, i ta maminka vypadala, že už kdysi bafla na Harryho Pottera.. Ha! Ivan! Přišel čekán, zván, Nastěnku odpanil a mě tím zahubil.. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ivánek si bere Nastěnku, ale jejich lásce stojí v cestě zlá ježibaba bo přímo čarodějnice, která navíc manipuluje tlupou lotrasů a odehrává se to v Rusku. Nezní vám to povědomě ? Jako jestli tohle není jasnej Mrazík tak fakt nevim. Hlavní herečka, tedy Nastěnka, byla nicméně opravdu velice šukézní suka a jako bonus dokonale blbá, což z ní dělá lákavou partii pro nejednoho Ivana. Robátka ve filmu maj asi tak velkej význam jako kdybych já šla helfnout basketbalovýmu týmu - jsou tam úplně k hovnu a navíc se tvářej, že tam ani bejt nechtěj. Babuška Jaguška moc šukézní není, ale zase je docela Bubu a bafnout na mě v hluboké noci v hluboké tmě tak se hluboce zeseru. Rejžovi tleskám svejma žlutejma packama za logiku, krásně mu došlo, že do hororu logika nepatří a tak si jede co chce kdy chce a jak chce. Jen ten děda Mrazík mi tam chyběl, mohl třeba se svoují berlou prozkoumat ježibabčin plesnivej ánus. To by byl horor !! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za nepříjemnou hnusnou Nasťu s vyvalenýma očima a věčně pootevřenou pusou - ta byla skoro strašidelnější než bubák sám. Postava, která mě bavila asi nejvíc, je Váňova sestra. Škoda, že tam líp nevysvětlili toho její manžela, to by mě dost zajímalo. Jinak je Nevěsta poměrně fajn duchařinou s minimem lekaček a se zajímavým prostředím ruského venkova. Očividně mají i Rusové k tomuto žánru co říct a já se těším na další kousek. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočený podľa skutočných udalostí. (Slunkoo)

Reklama

Reklama