Reklama

Reklama

Ghostland

  • Austrálie Incident in a Ghostland (více)
Trailer 2

Beth a Vera jsou sestry, které se společně s matkou stěhují z města na venkov, kde zdědily po tetičce dům. Beth se věnuje vymýšlení a psaní hororových povídek. Zato Vera je teeneger jak se patří "do větru". Proto je matka musí krotit na každém kroku, protože jsou věčně v sobě. Na benzínové pumpě si v novinách přečtou, že v okolí řádí vrah. Ten navštíví i jejich dům, protože ho Vera vypočítavě urazila grimasou na silnici, když je předjížděl. Nyní musí sestry spojit síly, aby porazily společného nepřítele. (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (255)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Golem má panenky rád... jen si je pro sichr očichá. S letlampou budou si hrát, loutka když obživne... zavzdychá." Hravý otyloň, kvalitně vypatlaný Golem, upatlaný od strachy (doslova) posrané panenky, mi poradil v nouzi. Jak jen mám uchopit tento komentář? No přece za nohu, jako panenku a zvednout nahoru! Tak jo. V baráku bordel po tetičce, zejména habakůk panenek i jiné krámy. Ale panenka s krámy není dobrá na hraní, BUM! BÁC!, letí do kouta. Jo jo. Občas i já mívám splín a strachy, co s tím? Chtěl bych být spisovatelkou, ty jsou v poho. Až po krk ve sračkách, s bláznivou ségrou ve vypolstrovaném sklepě, imrvére vyjící jak sveřepý šakal: Nenechávej mě samotnou! No a? Don't worry, be happy... Zaplaťpánbů za fantazii a za hřejivé a konejšivé sny. Otyloň se svojí anorektickou mutr neurčitého pohlaví si můžou perverzákovat jak chtějí, ale panenka je v poho a nad věcí. Ačkoli pozor! Některé panenky mají i zoubky. Palec nahoru za odvážné okusování vychrtlé mutrfotr, na jejímž kostnatém zadku bych si já vylámal zuby (a to mám už pár železných :-). Bohužel, to libové a něžné You're still here, základní stavební kámen příběhu, přišlo na můj vkus opožděně, až po polovině filmu. Ušetřit trochu času ze zdlouhavého pěkného snu a věnovat víc času sladké Candy Truck Woman s otyloňem a praktickému školení synáčka, co ještě zábavného se dá dělat s porcelánovými panenkami a co se živou... ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pascal Laugier je originálny tvorca a dokazuje to ako v Martyrs, tak aj v Ghostland. Jeho filozofia však ide mimo mňa a aj napriek dobrému obsadeniu, scenáru a dobrým momentom ma film nebavil. Začiatok pre mňa vyzeral nádejne, no najmä v druhej polovici to začalo byť príliš chaotické a to ja nemám rád. Najhlbším nadšencom sa to pochopiteľne bude páčiť, ale pre mňa tieto filmy nie sú robené.. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, chvíľu mi to prišlo ako zbytočne zmätočné, ale na konci to do seba krásne zapadlo. I tak si však myslím, že to v tomto smere bolo trochu ťarbavé. Tiež by som privítal viac napínavých a krvavejších scénok. Na druhú stranu ale záporáci boli fantastickí. Lepší priemer. 65/100 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pyčo dobrý to bylo ! Konečně po dlouhé době jsem mohla spokojeně a uznale kývat svou žlutou hlavou a pochválit frantíky s vědomím že Pascal to tentokrát konečně nespascal a po všech těch průjemnejch filmech s velkym potenciálem konečně dosáhl svýho vrcholu. Film je potřeba sledovat a musíte mít nějaký to Kví Kvé nebo se Vám stane že nebudete za chvíli vědět která blije a chytnete depresi ze zjištění že jste podprůměrný debil co se v tom nevyzná. Což určitě nechcete jelikož toužíte být průměrný debil co se vyzná a film pochopí. Tak se soustřeďte a nedělejte u filmu X píčovin okolo jako třeba já. Pokud někoho zajímá o čem film vlastně je tak Vám to můžu prozradit jenže se mi nechce takže Vám neřeknu ani hovno jelikož stejně vím že spousta jiných to udělá za mě. A tak jo jednu perlu sviním hodím tááákže - Kdo hrál na PS 2 hru Hunting Ground a pamatuje si hromotluka Debilitase tak ten se určitě u tohohle filmu bude culit jak prvnička když prvně vidí kokota jelikož Pascal se nechal Debilitasem (tak se postava ve hře fakt jmenuje) inspirovat a do filmu nám mrdnul velikánskýho týpka s IQ pokojový teploty co si rád hraje s panenkama a ty živé panenky klidně hodlá trhat na kusy. To není čistě náhodná podobnost to je prostě jasná pocta Debilitasovi. Hlavní hrdinka je šukézní její sestra taky lekačky jsou fajn barák je skvěle bubu a tak dále. Film mě tak nadchnul že jsem se vysrala na psaní čárek v komentáři (zase) a rovnou mám vzkaz pro všechny co mi budou opět psát do zpráv že jsem úžasná a skvělá ale nemám správně čárky. Takže milý kokoti čárku mám jednu luxusně upravenou a na ostatní Vám prcám. Jinak film doporučuju pustit všem ségrám co se s matkou stěhujou do novýho baráku po chcíplý tetičce. Rozhodně se na to stěhování vyserete ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Laugierova tvorba není úplně mým šálkem kávy, ale tohle se mu povedlo. Začalo to brutálním útokem dvou magorů na rodinu ve složení matka a dvě dcery a pokračovalo sice schématickou, ale velice slušně natočenou duchařinou, která měla všechno správně. Jenže v polovině filmu přišel zvrat, který spustil fantastický psycho masakr, kerý jsem si užíval s hubou dokořán. Crystal Reed zatím ve své nejlepší roli, zahanbit se nenechalo ani její mladší já a to samé platí i pro ostatní zúčastněná. Pro mě žánrová událost roku. Zatím. 100% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Herečka Taylor Hickson se při natáčení zranila o skleněné dveře a kvůli úrazu později zažalovala produkci. (Tomas_TM)
  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba. (bianci)

Reklama

Reklama