Reklama

Reklama

Miok

  • Jižní Korea 미옥 (více)

Obsahy(1)

Na Hyun-jung (Hye-soo Kim) a Lim Sang-hoon (Seon-gyoon Lee) pracují pro stejnou kriminální organizaci. Ona je výkonná asistentka šéfa Kima, sní o tom, že skončí a začne nový život. On se stará o špinavou práci a je do Hyun-jung zamilovaný. Když se na scéně objeví prokurátor Choi (Hee-joon Lee), postaví dlouholeté přátele proti sobě a to nemůže dopadnout dobře. (LangiJ)

(více)

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut slušná práce i s překvapivě dobrým hereckým cástingem a velmi krátkou stopáží, což je u Korei nezvyklé, ale přesto jsem se první polovinu lehce nudil. Velkým plusem je rozhodně brutalita, kterou film příliš nešetří a potěší i ůvodní dlouhá soulož, jen škoda, že akce se objeví především až v závěru, ale na jednu stranu souboj s pilou či závěrečné zúčtování s brokovnicí mělo slušný švih. Natočeno standartně jistě a akce potěší oko fanoušků, na 4 kvůli slabší první ukecané půlce jít nemohu. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vôbec ma nezaujali postavy, takze prva ukecana polovica filmu ma strasne nudila a v druhej akcnej mi bolo uplne ukradnute kto ako skonci. 4/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Než jsem si to pustila, nevěděla jsem, co přesně čekat. Reportáž jsem sice viděla, ale když jsem pak zkoukla odvážné screeny z filmu, nebyla jsem si jistá, co z toho vyleze :) Příběh sice není moc originální, ale líbil se mi. Film je na Asii relativně krátký, má spád, takže nezačne nudit. Připomnělo mi to trošku The Villainess, i když hrdinky měly jiný osud a každá se mstila z jiného důvodu. Kim Hye-soo jsem naposledy viděla v Coin Locker Girl, kde mi moc nesedla, ale tady s blond vlasy, zajímavým účesem a charakterem postavy jsem si ji oblíbila hned na začátku. V The Villainess byl charismatický Shin Ha-kyun, tady zas Lee Sun-kyun. Když mu decánko přeskočilo, měl fakt šílený oči. Ten dokáže zahrát snad cokoliv. Sednou mu jak role romantických hrdinů, tak arogantních nebo lehce šílených týpků. Do 4* tomu přesto něco chybělo, takže stejně jako The Villainess lepší průměr. Přeloženo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský snímek možná leckoho přivede ke zklamání vlivem velké absence akčních scén, které by se daly u takového snímku očekávat, ale pozor, tady nejde ani tak o akci, jako o velmi silný příběh, který se bez akce zcela obejde. Jedná se o atmosferický thriller, kde hlavní postavou je žena pracující pro zločineckou organizaci. A dějově nastupuje klasická šablona. Chce skončit a začít vést řádný život. Že to nebude nic jednoduchého musí být každému už předem jasné. Vyprávění má pomalejší tempo a místy vypadá hodně komorně. Akčně založené diváky bude tedy snímek značně nudit, ale to už tak bývá, když je síla v ději a ne v akci. ()

xmy 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo zmíněno, na debut velmi slušné. Příběh docela dobrý, herecké výkony také. Nejlepší z celého filmu je asi stejně scénka s rozbruskou. ;o)) 3*+ ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na tento film a musím konstatovat, že v něm účinkovalo asi 50 úplně stejných lidí a vůbec jsem nepochopil, o co jim celou dobu šlo. ()

Reklama

Reklama