Reklama

Reklama

Specialisté - Série 5 (2020) (série)


Vysvobození (S05E02)

(epizoda)
  • Slovensko Vyslobodenie

Obsahy(1)

Specialisté vyšetřují utonutí invalidy nemocného Parkinsonem, jenž byl bývalým trenérem plavců. Mezi podezřelé patří jeho bývalý svěřenec - juniorský plavec, kterého z plaveckého oddílu vyhodil a který nyní prodává drogy. Dále trenérova manželka mající poměr s lékařem, který ho léčil, a lékař, který mu za manželkou chodil. A také dávný kamarád, jenž se vrátil z ciziny a chtěl po mrtvém půjčit větší obnos peněz. Vyšetřování odhalí, že všichni měli motiv, ale také to, že mrtvý byl sebelítostivý a bezcitný egoista... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fakt mi vadí hlášky typu: Za barákem má rybník... (fakt, nevím, za kterými činžáky v Praze je takový rybník, ostatně tam ani žádné baráky vidět nejsou, takže to zní trochu směšně, když Dejdar na kraji lesíka řekne: "Zeptejte se v těch barácích kolem.") nebo že specialisté přijdou k někomu do bytu, náhodně něco vezmou do ruky a najdou hledané drogy, či že jdou kolem rybníka velkého jak kráva a najednou najdou hledané kolečkové křeslo, případně že po třech dnech jsou v hlíně čerstvé otisky rukou. A taky by chtěl vidět, jak si lidi nemocní Parkinsonem šlehnou a začnou chodit a plavat. Tyhlety stupidity to fakt srážejí hodně, i když jinak to bylo natočené solidně, dostatek podezřelých, jen ti dva noví se furt tváří tak tragicky vážně, jako by měli celou dobu zácpu. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.......invalida s Parkinsonom-smutná kombinácia....ale odporný človek- celý život -ku každému...chcel spáchať samovraždu...nájdu ho mrtvého....tak vyšetrujeme, že... vlastne o vraždu nejde.....úžasne pútavé..... ()

Reklama

Reklama