Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, jaké slovo by vystihlo můj pocit z tohohle filmu. A pak mi to došlo: indie. A jelikož se mi dnes nechce psát tu elaborát, bude to jen bodovité shrnutí toho, co mi během filmu a po něm projelo hlavou (jako dobře mířená nindžovská hvězdice): * zvláštní atmosféra na pomezí nudy a zaujetí * dva podivíni, co mají více štěstí, než rozumu * hlavní hrdinka, vcelku prostá holka "z lidu", žádná katalogová samice, což v dnešní době oceňuju * Hobit se zpočátku do role moc nehodí, pak si člověk zvykne a nakonec ho má i svým způsobem rád * děvče občas leze na nervy svojí přílišnou slušností, naivitou a uťáplostí, přesto je ale vidět, jak to pod povrchem bublá. Holt někdo tu páru vypustit umí, jiný ne... * kántry nepůsobí rušivě a přežila jsem ty táborákové cajdáky i já * černý humor, prezentovaný tak jako mimoděk a nenásilně, je dokonalý! * Trochu rozporuplné dílko, ale za zkouknutí stojí. Zvlášt, pokud se tady taky už úplně necítíte jako doma. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Sundance filmeček, kterej pobaví bizarními postavami (Elijah Wood jakožto 80s karatista poslouchající metal atd.) a bizarními situacemi, které zachrání většinu hluchých momentů a stylového ohýbání, kdy to začíná jako indie loser komedie alá "Napoleon Dynamite" nebo vzhledem k ženské hlavní hrdince spíš "Me and you and everyone I know", a postupně se z toho vyvrbí podivnej slasher alá Coenovi... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Od téhle netflixové produkce jsem čekala o dost víc. I když jsem předpokládala, že světové to nebude, asi bych uvítala lepší humor a peprnější dialogy. Hlavní ženská postava se mi navíc zrovna moc nezamlouvala. O něco zábavnější byl Elijah Wood v podobě podivného souseda. Nejvtipnější roli tu ale asi předvedla Chrtistine Woods alias tak trochu sjetá znuděná manželka. To byl asi jediný moment, kdy jsem se smála nahlas. Příběh totiž jinak za moc nestál. Na konci se sice děj dostává do trochu brutálnější sféry, ale není to nic co by ho dělalo zapamatovatelnější. Slabší průměr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi oddechový snímek, který zaujme především svým pojetím a překvapivou svižností. I Don't Feel at Home in This World Anymore je až na pár zádrhelů slušně odsýpajícím filmem, který nepřestává bavit svou hravou bezprostředností a upřímným přístupem. Velké plus je i hlavní ústřední dvojice Melanie Lynskey a Elijah Wood, na jejichž skvělých hereckých výkonech celý film stojí i padá. Skvělá práce! ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Taky mám jako Ruth hnusný hovna cizích psů před domem, taky mám někdy pocit, že jsem sama na celém světě, taky se někdy cítím jak pod vodním vírem, bez možnosti nadechnutí, ale kdo to tak někdy nemá, že jo? Hlavní hrdinka se po vloupání do svého hájemství rozhodla přestat deprivovaně chlastat lahváče a získat svůj laptop zpátky. Za každou cenu. Ok. Jakékoliv vytrhnutí z každodenní nudy se vítá... Nevím, jestli to bylo mým (mo)mentálním rozpoložením, ale zas tak nadšená z toho filmu nejsem. Sečteno - podtrženo: celkově jednoduchý příběh s dobrou porcí černého humoru, sympatická Melanie Lynskey v kombinaci s pro mě nestravitelným Woodem, příšerný soundtrack a jedna velká pravda, která je tu vyřčena - každý nám může dělat cokoliv, když ho necháme... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)
  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)

Reklama

Reklama