Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo nečekané překvapení. Po slabé jedničce jsem byl předem připraven na odpadování, ale nakonec jsem musel uznat, že se tvůrcům druhý díl přece jen povedl o trochu víc. Tím nechci říct, že by byl film dobrý, jen to, že jsem se tentokrát i zasmál (někdy). Stejně jako v prvním dílu mě bavila postava Kiki, zasmál jsem se i u romantické scény na depilaci, ale nijak mě nenadchlo "ojebávání" ani děsně vtipné momenty, ve kterých obrýlená holčička opakuje: "OMFG!" Příšerně šťastnému konci se nedalo uniknout ani tentokrát, jen byl kvůli vánoční atmosféře ještě o něco nestravitelnější. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Prostě trochu guilty pleasure, no... :) Asi teda dost záleží, co od toho filmu očekáváte a s čím do toho jdete. Nicméně já jsem čekal do extrému hnanou krávovinu, kterou jsem s přehledem dostal... :) Ale musím dodat, že jsem obecně fanoušek přehnanýho trapno-humoru a že u těchto komedií trochu zapomínám na filmařské kvality. Ovšem v rámci žánru za mě prostě dobrý. Jednička asi o chlup lepší, nicméně pořád jsem se dostatečně bavil a báječně jsem se odreagoval. Osobně doufám, že se dočkám ještě trojky - závěr filmu si ke třetímu dílu vlastně i dost otevřel vrátka. ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem existenciu takýchto filmov. Moja priateľka sa celý čas vedľa mňa chechtala a bolo mi jasné, že v tomto prípade som mimo cieľovku. Na druhú stranu som sa s ňou pri tom filme bavil, hoci vtipy boli väčšinou určené pre to ženské publikum. Jednotku považujem za celkom nenásilnú pohodovú jazdu. Dvojka je úplne rovnaká, len sa odohráva vo vianočnom čase. Je to plné klišé, prehrávajúcich postáv a nepravdepodobných vyústení ( pretože takto realita skutočne nefunguje), ale tým, že je to také milo primitívne, si to udržuje značný nadhľad a dodáva to divákovi presne takú schému, akú očakáva. A na to sa hnevať naozaj nemôžem. Znesiteľná vec, kde najviac poteší Hahn a Cheryl Hines. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tri kamarátky a ich osudy počas sviatkov pokoja a harmónie. Alebo nie? Herecké obsadenie: Opäť musím vyzdvihnúť Milu Kunis (nar. 1983, Sovětský svaz) nakoľko ostatný herecký ansábel dosť prehrával svoje role, čo nie je zlé ak sa jedná o podobnú komédiu ale jednoducho mi tak ako jediná zarezonovala. Prevedenie: Opäť sa jedná o jednu z bizarnejších amerických komédií na ktorých sa dá pobaviť iba ak na to máte náladu a žalúdok. Pocity: Pár krát som sa pobavil a nemôžem povedať že by som musel gúľať očami nad trápnosťou deja. Na druhej strane ten sladký Happy End už by som vážne nechal na filmy Rosamunde Piltcher. Pridaná hodnota: Priemerná vianočná komédia. 55% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama