Reklama

Reklama

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát jsem nebyl zklamán, všechno fungovalo tak, jak mělo a tvůrci evidentně směřovali příběh k jeho závěru. A dělali to dobře. Zatímco děj začíná gradovat, tvůrcům se velmi dobře daří postupně snižovat rozpočet, po sedmém dílu ušetřili na každé epizodě alespoň jeden honorář. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu, že v seriáli je dej oproti knihe značne pozmenený, tentokrát sa to tvorcom podarilo okoreniť celkom vkusne, aj keď policajt na dôchodku ako súčasť zásahovej skupiny trochu bije do očí a to ako vytiahne svoju zbraň na Holly je už trápne. Vidieť obavy tvorcov, ktorý si netrúfli nechať Bradyho okúsiť sa vyhodiť do vzduchu koncert s mladými dievčatami, pretože to by bolo na americký ľud príliš silné sústo, tým však opäť či už profil Bradyho alebo činy ktoré sa podarili Hodgesovi a Holly značne pozmenili. Mám obrovskú výhodu v porovnaní s inými divákmi, pretože trilógiu Pán Mercedes, Stratení nájdení a Koniec hliadky práve teraz aktuálne čítam bez prerušenia iným románom či novelou (momentálne som už na konci prvej tretiny poslednej knihy) a tým mi obrovské rozdiely vo vykreslení postáv bijú do oči podstatne viac ako iným divákom seriálu, ktorý knihu čítali dávnejšie alebo nečítali vôbec. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Niektorí ľudia v sebe majú čiernu dieru. A je v nich od narodenia až po smrť." Tak tento seriál je fakt veľké prekvapenie. Mizerná kniha a seriál, od ktorého som vôbec nič (dobré) nečakal a nakoniec je to jedna z najvýraznejších televíznych udalostí roka 2017. fantastický Brendan Gleeson, skvelé postavy kladné aj záporné, drsné scény, parádna atmosféra. Blížime sa do finále. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama