foto

Marek Dobrowolski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Music, War and Love
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2010 Amish Grace (TV film)
2006 13 Graves (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Zloději času
2000 Supernova
Vraždy v Cherry Falls
1998 Nebezpečná zásilka
1997 Double Team
Oběti
1996 Čarodějky
1995 Out-of-Sync
Péťa a vlk (TV film)
1993 Švindl (TV film)
1992 Exploze
Just Like in the Movies
1990 Disturbed
1989 Fear, Anxiety & Depression
1987 Beauty and the Beast
Císařovy nové šaty
Jeníček a Mařenka
Rumplcimprcampr
Sněhurka a sedm trpaslíků
Červená Karkulka
1986 Žabí princ

TV seriály

2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Jibber-Jibber Chicken Dinner (S01E10)
Ice Cream, You Scream, We All Scream (S01E09)
From the Ashes (S01E08)
další epizody (10)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (13)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
další epizody (7)
Pod kupolí (TV seriál)
Odchod (S02E13)
Komprese (S02E12)
Černý led (S02E11)
další epizody (13)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Opona (S01E13)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Podej čertu prst (S01E11)
další epizody (13)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
2009 Zvíře (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
V síti CIA (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace