Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Ve spárech anorektické holčiny, je horor který se nebojím zařadit do kategorie "naprosto debilní". Rok co rok, se objeví tři typy hororu děsivé = Hereditary, zábavné = The Nun a debilní, v tomhle roce, se nebojím tenhle horor, označit za ten debilní. Zatímco Valakovi, se vyčítají lekačky a hloupé kliše, tak tomuhle filmu, by se snad, dalo vyčíst naprosto vše, hloupé postavy, nulová atmosféra, zvláštní pořadí v jakém postavy umírají a naprosto legrační a úsměvný modrooký démon, který umí zvedat lidi aaa to je vše. Zatímco Valak, velice zdařile vytvářel atmosféru, lekačky měli správný lekací efekt a každé strašení bylo intenzivnější a intenzivnější, tady nic takového neni, v polovině sem měl chuť se zvednout, a odejít, asi sem to neudělal, jelikož sem naivně doufal, že se v té druhé polovině se něco stane, to byla chyba. Když sem nedávno viděl trailer, říkal sem si, to je dobré, to vypadá velice dobře a prostředí márnice, je neotřelé, bude to fajn horor, taková příjemná jednohubka ke konci roku, no mé hodnocení snad mluví za vše. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs, nicméně ne ten hororový, ale tvůrčí. Dnes již vyčpělé (jak mi tento film dokázal) téma exorcismu, kombinované s příběhem traumatizované ex-policistky, na mě působilo spíše jako slabé psychologické drama o boji s vlastním já, ve kterém nakonec hlavní hrdince pomůže ďáblem posedlá holčina. Vše ostatní je maximální, již stokrát omílaný hororový kýč. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když to běželo v kinech, zvažoval jsem, zda-li na to jít a nebo nikoliv. Ted zpětně jsem rád, že jsem nešel. 90 minut čistého průměru, který ničím nevyniká a ani zdaleka ničím nepřekvapí. Všechny scény jsou na 90 procent předvídatelné, takže žádné překvapení a nebo vylekání se nečeká. A co si budeme povídat, celkově ani ten příběh není ničím zajímavý. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Malé horory využívajú roztrasenú kameru a zbesilý strih, našťastie nie je to prípad tohto filmíku. Hlavná hrdinka je sympatická a strašidlo pekne scary, spolu s ponurým prostredím márnice. Všetko sme však už videli asi milión krát a jednoduchá linka nemá čím prekvapiť. Snímok mal určitý potenciál, podobný námet treba však vedieť využiť. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Děkuji všem bohům osudu, že mi zabránili jít na tenhle kentus do kina. Pro mě neskutečně bezcenný film bez kouska nápadu, snahy nebo jakékoliv atmosféry. Mrtvola si tam lítá po baráku jak kdyby se nechumelilo, režisér vyžírá nápady z povedené Jane Doe a ani se nepokusí mít trošičku zajímavé finále. Tyhle rychlokvašky se slušným rozpočtem už přestávám tolerovat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama