Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (23)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sedmém díle to zkrátka vzdávám. Nehorázná pi*ovina i na Kinga!!! Nakousnuté seriály NIKDY nevzdávám, zvlášť když v nich je můj oblíbený herec, ale toto se opravdu nedá! Klidně bych u toho napsala diplomku, či se vrhla na vánoční úklid - tak moc tomuto počinu nezvládám věnovat pozornost. Postavy jsou už tak dlouho tajemné, až je to nuda k uzoufání. Svatý Hemlock Grove, tam se Skarsgard alespoň měl šanci projevit. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Jedná se zatím o nejlepší díl, který jsem z této série viděla. Žádné nic neříkající dialogy a zbytečné vedlejší zápletky, konečně se zde taky něco dozvíme. Dočkáme se překvapivého rozuzlení, co je ten klaun vlastně zač a proč je ta bába v jednom kuse v limbu. Absence hlavního černouška a prdlé Rose tomuto dílu rozhodně neuškodila, spíš naopak, konečně se seriál zaměřil na herce, kteří tuto sérii drží nad vodou. Jen mi bylo líto toho děduly a pejska. Důvod proč má tento díl tak nízké hodnocení je, že se nad ním musí trochu přemýšlet. ()

Reklama

arcbloom 

všechny recenze uživatele

Konečne začínam veriť, že bol seriál natočený podľa Kingovej predlohy. Radšej teda zabúdam na - podľa mňa - doposiaľ zbytočne naťahovaný a prehnane zmätočný dej a začínam si vychutnávať úžasný Sissy Spacek v skvelej úlohe. Postavy sa pomaly odkrývajú a zdá sa, že zaspávaniu pred monitorom (v tom najhoršom slova zmysle, keďže zaspávať pri psychologickom horore je ťažkým prečinom) odzvonilo a snáď z ďalších epizód bude Steve King dýchať aj dlhšie, než pár sekúnd. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl zatím nejtrapnější. To nemohli té staré naplácat krém na ksicht, aby vypadala mladší? Když už se pohybovala v čase? Bylo trapné vidět babku ukládat malého černouška do postele, vidět babku s mladým manželem na pikniku a vrcholem všeho bylo vyznání lásky policajta staré babce! Každopádně, asi chápu, proč udělali tu hru se šachovými figurkami, protože té staré by nepomohl ani 20 cm make-up! Tragédie! 2. řadu už asi nezvládnu! ()

spider74 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinga mám rád a docela jsem se na tenhle seriál těšil. Bohužel ušáci opět nezklamali a udělali z toho takový psychoblábol, že to už nedávám a se seriálem končím. Je to koukatelné asi jako Sedmá pečeť s originálním Švédským dabingem. Jinak k tomu co napsal czjezisek - jsem rád že nemám tvou mozkovou kapacitu, zřejmě fičíš na stejných bobulích co scénárista tohoto filmu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama