foto

Greg Yaitanes

  • nar. 18.6.1970 (48 let)
    Wellesley, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Southern Comfort (TV film)
2003 Hotel (TV film)
2001 Plán B
1997 Rána jistoty
1995 Krutá spravedlnost
1993 Rorschach

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
The Queen (E07)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S02E08)
Kapitola sedmá (S02E07)
2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (E08)
Lincoln (E07)
Ted (E06)
další epizody (8)
Underground (TV seriál)
Things Unsaid (S02E02)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (8)
2015 Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Hromový muž (S02E02)
další epizody (4)
2013 Banshee (TV seriál)
Budeme žít věčně (S01E08)
Lepší napůl hluchý než úplně mrtvý (S01E04)
Pilot (S01E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Zatřes zadkem (S01E03)
2012 Dr. House (TV seriál)
Kdo je bez viny (S08E11)
Lepší polovička (S08E09)
2011 Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
Diagnóza: altruista (S08E03)
Dvacet vicodinů (S08E01)
další epizody (7)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Neplánované rodičovství (S07E05)
Nepsaná dohoda (S07E03)
další epizody (7)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Prudké ochlazení (S03E20)
V zájmu bezpečnosti (S03E14)
Dr. House (TV seriál)
Blažená nevědomost (S06E08)
Známí neznámí (S06E06)
Okamžitá karma (S06E04)
další epizody (8)
Ztraceni (TV seriál)
Je jako ty (S05E10)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Už se to blíží (S03E09)
Útěk z vězení (TV seriál)
Spodem ven (S03E11)
Dr. House (TV seriál)
Proč to nejde (S05E07)
Šťastná třináctka (S05E05)
Houseova hlava a Wilsonovo srdce 1/2 (S04E15)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Příběhy s poučením (S02E09)
Chirurgové (TV seriál)
Šest dnů 2/2 (S03E12)
Šest dnů 1/2 (S03E11)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Pro svého bratra (S01E16)
Dr. House (TV seriál)
Spící psi lžou (S02E18)
Tatínkův chlapeček (S02E05)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Pilot (S01E01)
Tam někde (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Rozvětvené mosty souvislostí (S01E11)
Ztraceni (TV seriál)
Zvláštní vlohy (S01E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Na jednu noc (S03E14)
Alias (TV seriál)
Pan Sloane a jeho klon (S04E16)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jeptiška (S01E05)
Ztraceni (TV seriál)
Samotářka (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
Odložené případy (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E05)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
Line of Fire (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Halleyova kometa (S01E06)
Skin (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2002 Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Učitel (S01E10)
2001 Going to California (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1996 $40,000

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace