Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budete buď milovat a nebo nenávidět. Já patřím k první skupině a proto už u mě zdomácněly repliky z českého dabingu jako iu iu iu iu a že něco je "špatzlé".Film sám má základní osu většiny akčňáků a mnohdy i seriálů a klišé je tady opravdu na desítky. Nicméně tenhle kousek se rozhodně nebere vážně a stejně je potřeba ho i brát. Nejdřív jsem ho řadil k průměru, ale když ho občas zahlédnu v programu určitě mu pár chvilek věnuji a tak u mě zraje jak víno. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě totálně dementní blbost, ale díky Oedekerkovi (jedinému dabérovi), je to opravdu neopakovatelná věc, která rozhodně nemá obdoby. Často člověk jenom nevěřícně kouká, co se děje za debility, ale každou chvilku je tam tak dokonalý fór, že se člověk směje dlouho a hodně nahlas (opakované záběry, dabing). Na pátou hvězdičku to není (jako New Kids a Klub sráčů), protože to je tak neskutečná sračka, ale parádní zábava to je bezpochyby. 90% ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Niekolko ozaj vtipnych okamihov a skvelo vystihnuta atmosfera starych kung fu filmov, avsak na druhej strane, mnohe forky su naozaj prehnane, ba az trapne. Ak mate radi kung fu a este ste aj fanusikmi blaznivych parodii, zrejme sa pobavite. Ak vsak nie, mohli by ste vyberom tohto filmu velmi skaredo zakopnut. (4/10) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na vzdor. Kdysi pradávno, v dějepisu, to táta přinesl na večer k chipsům z videopůjčovny a já se smál, jako malý - a to jsem vlastně i byl. Těžko říct, zda jsem se nyní smál z nostalgie, ale fungovalo to. Film k jointu, nebo k pokročilejší fázi pařby. Buď zvolím odpad a lidé mne budou uznávat, nebo zvolím 5* a zemřu... Měl jsem zvolit odpad! ()

Saintcrux 

všechny recenze uživatele

Paródia na bojové filmy zo 70-tých rokov. Zaujímavý experiment postrihať zábery zo starého filmu a zmixovať s novými zábermi. Niektoré scény vcelku vtipné, niektoré idú až do úplného psycho-bizáru. Ak chcete vidieť ako sa bije krava v štýle kung-fu a pri tom strieka mlieko z vemena alebo UFO a hlášky typu : ty sadistická psycho-suka v jednom filme a pri tom vám nevadí čierny humor tak si to pozrite. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama