Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (74)

migele 

všechny recenze uživatele

Herecky docela nabušený film.  Je to takové netflix scifi od kterého nic nečekáte a nakonec vás příjemně překvapí.  Spíše se to zdá, že konec je idealizován mladým chlapcem, kterému se nedaří se školou, přáteli, finančně ani v rodině a tak v celém tom posraném životním startu, se objeví emzáci, kteří mu dají naději na zajímavější život. Scifi prvků je tady opravdu málo, ale to vůbec nevadí... ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám rovnou - už jsem to asi třicet let neudělal, dneska to bylo poprvé od té doby. Dal jsem to rychloposuvem! Když si vyzobete jenom ty momenty, kdy se vyskytuje sci-fi mašinka, případně vojáci (či kdo to je) z jiné dimenze, je to zábavné, má to spád a trvá to všehovšudy asi deset minut. Cajk. ()

Reklama

ohneta 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, dobří herci.. ale mohl to být i sakra dobrý akční film! Ale bohužel není :( Místo toho je to jako nějaké socialní drama, kdy se brácha seznamuje se svým nevlastním bráchou a nějakou štětkou.. :( Sem tam, ale opravdu velmi málo, dobré akce, která mě při usínání vždy na minutu probudila a věřil jsem, že se to zpraví na kvalitní jízdu. Bohužel nestalo se. Pro mě docela zklamání. Mohl z toho být nadpruměrný film, ale nestalo se.. Bohužel.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko, které překvapí několika pěknými vizuály a jednoduchým akčně-dramatickým příběhem. Spojení krimi a sci-fi je to prazvláštní a někdo by řekl nevyužité a neladící, ale právě tyhle dvě skoro se nepřekrývající roviny mi přišly na filmu vlastně dost zajímavé a originální. No a hlavně bezchybný soundtrack od Mogwai když už nic jiného. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo?!!! To mám fandit hlavnímu hrdinovi, který je abnormální pičus? Vyleze z kriminálu, potetované ruce, svého slušného otce zavleče do svých dluhů, které má, jak jinak, u lichvářů, otec kvůli němu zemře a on pak tahá svého 14letého bráchu po bordelech, rozhazuje prachy, které dluží, machýrkuje, chová se na všechny drze, pak ještě vykrádá banku? Postava zralá na dělo mezi oči od první chvíle, co se objevila. Nedokoukáno, příště prosím nějakého hrdinu, kterému jde fandit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)
  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)

Reklama

Reklama