Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (4)

Pěstírna (2017) 

Chlapci v overalu baví výrazně víc, než huliči, z kterejch akorát padaj vlasy. Chudák zahradník. Inu, pěstování je řehole. A evidentně přináší oběti. ()

Zahradník (2017) (E01) 

7 minut o Pěstírně řeklo pramálo. Chlápíci v overalech nicméně bavili a Leoš Noha je supr herec. Vyvstává otázka: Přežije nový zahradník? A co když... „vrahem“ byl zahradník? ()

Služební cesta (2017) (E02) 

Dobrý - a ta Judit tam... Větráček byl super. Nosit jentak padesátku cash je docela vo průser... Ta Judit má teda nápady, vole. Ale 2 jsou víc než 1. „Ty umíš pěstovat kytky, ne?“ Jak vyléčit klaustrofobika? „To dáš!" ()

Seznamovací kurz (2017) (E03) 

„Viky.“ „No nekejvej takhle, když nemáš!“ Slušný katakomby. Akorát mám pocit, že s Ondřejem budou ještě problémy. Rašelina pobavila. Dostat se k vodě je docela starodávný. Svoboda Mach… Dyť mu muselo bejt jasný, že ho Doan přes klapky neuslyší. No nazdar… ()

Reklama

Reklama