Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheldon předstírá, že je nemocný, aby se ve škole vyhnul plavecké zkoušce, a dr. Sturgis špehuje babčina nového přítele. (HBO Europe)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In many ways, a high school is like an academic house of horrors. There's the cafeteria, which when even freshly cleaned, maintains a subtle aroma of tater tots and throw-up. The schoolyard, where one is exposed to bullying by delinquents and attacks from above by eye-pecking demons. But all of these pale in comparison to the most horrific location of all. A place teeming with the sweat and secretions from hundreds of unwashed bodies. The swimming pool." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem asi jen useknutou část dílu, ale podle popisu vidím, že to gró se v něm odehrálo. Nicméně mi to přišlo takové nijaké. :/ Snad jen záblesk hrdinství Batmana stál za to. :) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Shedlon predstiera chorobu aby sa vyhol plaveckej skúške. Nakoniec sa rozhodne mame povedať pravdu ale pred tým nakazí celé mesto chrípkou. Dr. Sturgis sa rozhodne špehovať Connienho nového nápadníka a je pri tom dosť neobratný. Prevedenie: Je to definitívne istí postava Profesora mi lezie na nervy a nebyť jeho stupídnej dejovej linky asi by som siahol aj po lepšom hodnotení. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama