Reklama

Reklama

Lajna - Série 1 (2017) (série)


Denisa (S01E02)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Trenérovi Hrouzkovi do Havířova přijíždí posila - jeho přítelkyně Denisa. (Obbod TV)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl mě potěšil ještě lepšími záběry Havířova, obohacením děje o postavu Denisy (Hana Vagnerová hraje svoji roli výborně) i zajímavým vývojem v klubu. Pobavilo mě zákeřné měření hokejky (Hrouzek to okoukal od Kanaďanů), ujetý Lupták i spousta hlášek. "Nikdo není připravený na život v Havířově." (pecka!) "K hokeji emoce patří!" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex je tvoje nejsilnější stránka. Máš rozklek jako Hašek." Pobavilo mě přeměření hokejky, dvě hovada v jedné větě i agresivní Lupták. Navíc jsem se naučil snídat vyváženou stravu - rozmixovanou krávu se dvěma žloutky. A jelikož taky nejsem "do piči" připravený na život v Havířově, tak si to s Hrouzky docela užívám. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy chcete hrať extraligu? Veď nemáte ani na tú slovenskú...boli časy keď by sa náš majster neprebojoval v Česku ani do play off, nepopieram, avšak v súčasnosti by v potencionálnej spoločnej súťaži s povedzme 18 účastnikmi mal byť pomer 12-6... niežeby naša extraliga spravila až taký pokrok, chápeme sa. Jedna hviezda navyše je za 6 štartov Gajdoša v extralige za Dubnicu nad Váhom...nie je to Tedd Lasso ale je to dobré. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrouzek se dočkal svojí klisničky a je z něj čím dál tím větší kokot. Druhý díl si udržet slušnou úroveň a divákovi je opět nabídnuto několik šťavnatých a trefných nadávek. Jen nevím, jestli Havířováci budou (byli) z Lajny nadšení. Hana Vagnerová je moje krevní skupina a mám jí docela rád, takže její přítomnost jsem rovněž uvítal. Zatím je tu slušný miniseriál, jen jestli si udrží stejnou kvalitu po celou dobu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Soupeři, kteří nastoupí proti HC Havířov, jsou ve skutečnosti dresy klubu HC Motor České Budějovice, nikoliv HC Přerov, jak je uvedeno na informační tabuli v aréně. (A.MacGyver)
  • Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) provádí po bytě Denisu (Hana Vagnerová). Zastaví se u fotografie pověšené na zdi, ze zápasu ČR : USA a Luboš pronese „Nagano“. Na fotografii je ale Karel Rachůnek, který v Naganu nehrál. (Frontier)

Reklama

Reklama