Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (116)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Já nejsem nějaký velký fanda Tromy, jelikož jsem se sní seznámil docela nedávno díky jednomu magazínu:)...ale musím říct, že to je fakt pecka, a zas s jsem se po dlouhé době u filmu tak dobře zasmál. Jestli měla být Planeta terror film vzdávající hold těmto filmům, tak to nebetyčně "pokazila". Planeta je jen o nechuťárnostech, bez příběhu. Troma je vtipná, akční,vtipná,.. a bez příběhu:))....jako nedělní relax s přáteli je to opravdu sranda. Sami si to neužijete. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jedničku a byl to shit. Tak jsem zkusil přeskočit na čtyřku s tím, že třeba těch 16 let rozdíl bude znát. Není. Je to stále strejná sr*čka. 62% je naprosto nesmyslné hodnocení a lidi, kterým se tohle líbí naprosto nechápu a vůbec chápat nechci, protože mi to nepřijde ani už úchylné, ale rovnou dementní. Stejně jako polovina postav ve filmu. Lloyd Kaufman vlastně vymyslel nejméně vtipná témata a snažil se z nich udělat nejnechutnější věc, jaká ho napadla. Během filmu se mi podařilo asi 3x se pousmát, což u komedie není mnoho. Upřímně nevím, jestli ten film má něco, co se podle mě povedlo. Možná, že kdyby byl Toxický mstitel braný vážně a udělal se v novodobém měřítku, jako drsný scifi horor a upustilo by se od mega-hovadin, kterými je propleten, tak by se to dalo i někomu doporučit. Ovšem za tohle se skoro stydím, že jsem viděl. ()

Reklama

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co ta čtyřka měla znamenat. Pro Toxickýho mstitele je sice typický černý humor, parodie na filmy se superhrdinama, bitky, kde lítají vnitřnosti, ale tohle všechno v této čtyřce mi přišlo naprosto přehnané a příliš moc ztřeštěné. Ani jednou jsem se nezasmála. Nelze srovnávat s jedničkou, která se mi líbila. ()

Mleako 

všechny recenze uživatele

Citizen Toxie se nese ve stejném duchu jako všechny filmy od Tromy, ale i u Tromy by mělo platit rčení "všeho s mírou". Všechny ty nechutnosti a zvrácenosti, které máme na Tromě rádi jsou v Citizen Toxie vyhnány až do úplných extrémů a najdou se i momenty a scény, které působí naprosto prázdně a zbytečně. Na druhou stranu ale Kaufman přišel i se spoustou skvělých scén (například souboj embryí v děloze), které musí i přes svou nechutnost rozesmát opravdu každého:) ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film z celé tetralogie first-super-heroa z New Jersey, Toxického mstitele, a vrchol TROMA teamu. Nadupaná, dechberoucí splatterová sračka začíná v Tromavillské škole pro dementy (futrující takos) a končí mopovou šermovačkou Toxieho a Noxieho v břiše matky. Retard Rebel a Master Bator neměli chybu, stejně jako tato komedie. Toxie! in my blind eyes you are the most beautiful guy in the world!! Miluju Tromu ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Ze všech dílů série o Toxickém mstitelovi je tento se 108 minutami nejdelší. (gogos)
  • Do filmového komparzu byl zapojen i Lemmy Kilmister, frontman rock & rollové skupiny Motörhead. V tomto filmu se objevil dohromady ve 3 záběrech. (Filipus Muff)
  • Během natáčení scény v nemocnici bylo spotřebováno přibližně 113 litrů umělé krve. Na herce byla pak krev během scény stříkána zahradními postřikovačemi. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama