Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to nepodíval s opravdu příšerným českým dabingem, což normálně nedělám, dal bych možná o hvězdičku lepší hodnocení. Český hlas D.C. seniora a jeho dcery Boogie totiž "bolo to najhoršie daberske predstavenie, čo som kedy doposavad počul!" Nicméně film je docela vtipný, ty Jackass prvky prostě miluju, pořád se tam něco děje a i když to není samozřejmě scénáristické superdíl(d)o, rozhodně se nudit nebudete. PíDžej se prostě pro takové role narodil, těžko mu to zazlívat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville…..myslím, že tohle jméno samo o sobě stačí. Má zábavný park, má tam atrakce a všichni z nich padají….konec, tečka, finito. Dějově (boj dvou sousedních podniků) jako z osmdesátkové komedie, stylizací klasický Jackass. Jednovečerní zákusek…..nic, co by mělo univerzitního profesora zvednout ze sesle. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho další film mimo Jackass. Nápadov na komédiu s témou a zabavný park je žalostné málo. Práve preto film zaujal a pobavil. Síce menej ako Johnnyho film bad grandpa ale aj tak.. mohlo to dopadnúť aj lepšie, ta dráma s dcérou ku koncu mi prišla zbytočná. Komédia na nedelný oddych ako stvorená. 4* ()

koty2201 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to tak, že Johnny Knoxville už posledných pár rokov zanevrel na normálne filmy. Pretože aj v tejto odbočke od Jackass je to prakticky stále Jackass. Len je to obalené jednoduchým príbehom, ktorý nie je nijak originálny. Ale bohužiaľ, nie je vôbec vtipný a ani raz som sa nejak extra nezasmial. Predpokladám, že aj tu došlo k mnohým zraneniam pri natáčaní. Obdivujem, že sa na to tí herci dajú aj v takomto vysokom veku. Takže keď to tak zhrniem, tak ak chcete nijak nehrané a bláznivé kúsky tejto Jackass bandy, tak si od nich pozrite tie filmy. A nie toto, čo sa snaží byť klasickým filmom, ale veľmi to nevyšlo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Film je volně inspirovaný Akčním parkem, který se nacházel ve Vernonu ve státě New Jersey a který se otevřel v roce 1979. Mnohými byl park považován za nejnebezpečnější zábavní park na světě. (MeanWhile)
  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)
  • Zranění, která Johnny Knoxville utrpěl během natáčení, byla například: čtyři otřesy mozku, zlomená ruka, dva vylomené zuby, několik řezných ran, natržený meniskus a další. (MeanWhile)

Reklama

Reklama