Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Éra Jackass v čele s Knoxvillem už je nenávratně pryč (Edit k 27.4. 2020 - oznámen nový Jackass na 2021 LETS GO) co si budem povídat, ale čekal jsem, že Action park nám to trochu připomene. Až na pár vtipných scén, to bylo celkem suchý. No co už, Johnnymu táhne na padesát, ale snaha tu vidět byla. Více se mi tu líbil Chris Pontius, který dost pobavil. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Všeho schopnej Knoxville je k nezastavení celej svůj život :) a neustále pokračuje v devastaci svého zhuntovaneho těla .. hvězdičky za to.. že to magor natáčel všechno sám ( mnoho zranění při natáčení) jinak bohužel..slabota..film vesměs o ničem.. krom krkolomných kousků ..sranda žádná.. od zkušených pardu z Jackass bych čekal mnohem více.. 35% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville je prostě pořád magor. Neuvěřitelné, co ve svých letech na scéně pořád zvládá. Jeho kousky tu ale nejsou často moc vtipné. Kdo mě nejvíce potěšil, byl Chris Pontius, který byl legrační již před lety a zde dostal fantastickou roli "lidového vypravěče". Že je film inspirován skutečností bych v životě neřekl. Musel to být šílený masakr. Z tohoto pohledu je asi dobře, že se tématu chytil právě šílený Knoxville. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Action Point“ nesie v sebe také kúsky, podľa ktorých každý vie, že snímok sa nesie vo feelingu „Jackass“. Keď si teraz necháme bokom niektoré „vtipné“ scény, tak si všimne tie dôležitejšie výstupy, ktoré film sa snaží prezentovať (napr. spoločná aktivita mladých bez „pomoci dnešných technológií“, starostlivosť o svoje deti ). Z celkového hľadiska však cieľom tvorcov bolo spraviť si niekoľko desiatok zábavných minút pre diváka. Viac-menej si tento cieľ aj splnili. P.S.1: „Prečo máš mokré oči?“ „Je to vedľajší účinok Viagry, ktorý beriem na svoje srdce.“ P.S.2: Ten „beer addict macík“ je najlepší. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jackass v zábavním parku. Charakterizace této komedie ani nemůže být jiná, neb filmu šéfuje Johnny Knoxville a ukazuje nám, že v něm z jeho extrémních kousků, které předváděl zamlada, ještě něco málo zbylo, tudíž neustále padá z výšek, honí lesní zvěř a provádí různé skopičiny, přičemž hlavně provozuje zábavní park Action Point, který se nějakou dobu těšil popularitě i bojkotu z vlastních řad, než byl úplně úřady pro svůj kontroverzní ráz uzavřen a nynějšímu penzistovi z něj zbyly jen hezké vzpomínky, které předává své vnučce. Knoxville se zase jednou svěřil do péče maskérů, kteří z něj udělali dědu s plesnivějícími nehty u nohou, a ve své mladší verzi je majitelem parku, v němž je především odvázaná sranda, občas se i řeší vážnější věci. Knoxville se spojil se svým parťákem z Jackass Chrisem Pontiusem, a společně dali zavzpomínat na extrémní časy jejich bláznivé show. Extrém to není největšího kalibru, ale stačí to, aby to vytlačilo zápletku na nedůležitý okraj. Režisérovi pak stačí, aby se mu hlavní hvězda při předvádění extrémních kousků nezranila a celý film je hotov. Retro scenérie jsou přesvědčivé, dějiště bláznivých vylomenin se sestává z jednoho plácku, od něhož se příliš nevzdálíme, Knoxville je solidní tahoun a R rating se mohl využít mnohem hustěji. Pokud jste příznivci bláznivých kousků Johnnyho Knoxvilla a jeho družiny, brány jeho parku jsou vám otevřené dokořán. 7/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků. (Dr Lizal)
  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama