Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

První mise na Mars s lidskou posádkou se nyní blíží k rudé planetě. Posádku tvoří špičkoví vědci a mladá psychiatrička, která odpovídá za jejich duševní zdraví. Ale těsně před přistáním se něco pokazí. (Filmbox)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (11)

Série 1 (2017) (S01) 

Viz komentáře u jednotlivých dílů. To byl ale blábol. Plný nesympatických a divně se chovajících postav. S jedinou myšlenkou - lidstvo je zlé, fuj fuj násilné. ()

Ulysse (2017) (S01E01) 

Kdyby mě mne nalákat na sledování první díl, kašlal bych na to. Ještě že Filmbox dává čtyři díly po sobě. Začít seriál z kosmu a Rudé planety šukačkou je podpásovka, a na milostné vztahy a trojúhelníky nejsem zvědavý. Jinak v tomto dílu se stane to, že posádka nouzově přistane z orbity na Marsu a má poškozený modul. ()

Mars (2017) (S01E02) 

O něco zajímavější díl - posádka najde přeživšího kosmonauta, který tvrdí, že je sovětský občan a že je rok 1986. Opět nějaké vztahovky a vykecávací vata. ()

Survivant (2017) (S01E03) 

Sovětský kosmonaut zdrhne a když jde posádka po něm, najde ho u kamenné struktury, která nevypadá jako přírodní výtvor. Kapitánka vzpomíná na svého otce. Dva členové posádky ve věcech sovětského kosmonauta najdou trezor, ale to víte, že ho neotevřou, aby bylo jako napětí, víme? ()

Pierre (2017) (S01E04) 

Zdá se, že záchrana z poškozeného modulu je nablízku. Kapitánka chce zhypnotizovat sovětského kosmonauta a sama se stane obětí hypnózy. ()

Alliance (2017) (S01E05) 

Hodně slabý díl. Na palubu dorazí z druhého korábu ženská a chlap, který bude opravovat motor. Kapitánka má vize. Zjistíme, že miliardář, který financoval celou kosmickou výpravu, nemá nejčistší úmysly. Dvě holky na sebe žárlí. Kamenné DNA Ivana projede počítačem a je to řada čísel - Ivan je vlastně počítač. Mezitím Ivan dělá kapitánce díru do hlavy, že Země za nic nestojí a vše jen zničí. Zjistíme, že poskládané vlnové délky anomálií a záření na Marsu dají dohromady kapitńačinu tv´ř. ()

Irène (2017) (S01E06) 

Miliardář pomalu umírá a proto chce své myšlení přenést do těla marsovského Ivana. Kapitánka jde na pěší túru po Marsu. Počítačový systém rakety se začne sám od sebe přeprogramovávat. Doktorku začne zajímat ten inženýrek s brýlemi, co opravuje motor. Flashback. O pět let dříve někde v horách se před video chat s Williamem rozchází jeho přítelkyně. Jsme zpět. Kapitánka dojde k hromádce šutrů. Simon vyráží ven za kapitánkou. Dvě miliardářovy gorily se chtějí dostat do rakety s Ivanem. Ajťák provádí restart počítačového systému. Ivan Komarov záhadně zmizí ze své kajuty. Kapitánka pořád zarputile někam jde a uklouzne. ()

Faute (2017) (S01E07) 

Začínáme flashbacky. Ivan Kpmarov si povídá kdysi dávno s Jurijem Gagarinem. Kapitánka si povídá se svým otcem při pozorování hvězd a otec jí sdělí, že má nádor. Současnost. Kapitánka spadla ze svahu nepochopitelně tak, že má jednu nohu zavalenou třemi kameny. A místo, aby se je pokusila odvalit, snaží se vytáhnout nohu. Flashback: Rusové chtějí z politických důvodů vyslat raketu, která není hotová, ale termín je termín. Další ruské flashbacky. Další flashback kapitánky s tatínkem. Řeči o eutanazii. Tatínek povídá o Komarovovi. Tatínek je v nemocnici. Současnost. Simon konečně najde kapitánku. K lodi se blíží bouře. Ivan se zjeví a vydá se gorilám, které celý den čekaly na palubě a nic nedělaly. ()

Phénix (2017) (S01E08) 

Ačkoliv v předchozím díle nad kapitánkou zapadalo Slunce, nyní je opět den a ona se zachránci kulhá k jeskynnímu komplexu. Gorily miliardáře Goldsteina, místo aby Ivana odvedli, povídají si s ním, proč se chce vrátit na Zemi. Goldstein je slabý a sestřičce vypráví o psu Hačiko. V jeskyni na Marsu teče voda. V jeskyni na Marsu je zeď plná lidských lebek. Myšlenka: lidi jsou svině, už jednou Mars zničili, teď ničí Zemi, hajzlové jedni. ... Kamenný Ivan je střelen a překvapivě mu teče krev a navíc stejnou bolest cítí v jeskyni kapitánka. Překvapení. V jeskyni je kyslík. A pořád se blíží ta bouře... ()

Volodia (2017) (S01E09) 

Průchod v jeskyni vede do zasněžených hor, kde stojí postava ve skafandru. (Tady nutno dodat, že všichni z korábu Mise mají bílé skafandry, všichni z rádoby záchranného korábu miliardáře mají černé skafandry, no a tahle postava má šedý.) Jedna z goril začne na lodi řvát, kde je miliardář? Pierre, místo aby šel pěšky jako kapitánka se Simonem, přijíždí náhle na jakési marsovské motorce (jak se dostal z lodi hlídané gorilami?) k jeskyni (proč si ji nevzala kapitánka?). Šedý kosmonaut je živý Ivan (mrtvý leží v lodi Mise). Ajťák na lodi konečně dostane pusu. Gorily nevědí, co mají dělat a chodí zleva doprava. Zjistíme, že Marsu se kdysi říkalo Atlantida. Jinak už začínám mít bugr v postavách - jednomu chlápkovi říkají Pierre, a potom Williame, Ivan se teď jmenuje Voloďa, jednomu z těch goril taky každou chvíli řeknou jinak... Na korábu se lidi nesmyslně perou a někteří kamarádi kdoví proč stojí proti sobě... Jednoho chce baba zabít dekontaminací, na zemi leží skafandr a myslíte, že si chlápek ten skafandr vezme? ()

Orage (2017) (S01E10) 

Simon, William a kapitánka se dostanou v pořádku do lodi. Gemma chce odletět sama, nechce zachránit přeživší z Mise. William s Gemmou, svou bývalkou, která už rozpálila trysky, promlouvá přes vysílačku, aby ji zdržel, a sype si popel na hlavu. Gemma se nechá ukecat a vezme je na palubu. Opět rozpálí trysky (fakt netuším jak), ale miliardář Goldstein ze Země (!) zruší startovací příkazy té rakety na Marsu (!). Kurňa, a bouře se pořád blíží! Napíňák jak sviň. Kapitánka mobilizuje své duševní síly a silou myšlenky (jako fakt) ovládne systém rakety, aby mohli odstartovat. Wow. Ale bacha! Málem v horách udušený Ed sem došel pěšky a chce raketu sestřelit! Kapitánka si asi během půl minuty stihne odběhnout z řídící kabiny, vzít si skafandr a vyjit ven ukecávat Eda - šikovná holka. A Ed se dusí podruhé. Zpátky už to supermanka kapitánka ale kupodivu nestíhá, a tak stojí u trysek a mává. Plameny ji nesežehnou. Ostatní letí domů. Řeknou si, že na Marsu asi nebyli. Miliardář na Zemi je nsraný, sundá si kapačku a jde na Mars pěšky. ()

Reklama

Reklama