Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson vypadá na plakátech jako jedna z hlavních hereckých hvězd, ale realita je bohužel trochu jiná. Ve filmu se sice ve třech scénách objeví, ale jedná se pouze asi o sedm minut. V tomto životopisném filmu je několik skutečností úmyslně upravených, protože Rock se o Paige dozvěděl teprve z dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si to dává jako pán. Se srdíčkem na správném místě udělaná práce. Sympatické postavy se kterými si lehce uděláte vztah skrz jejich prokreslenost a velice dobrý scénář. Skála mě už dlouho v ničem nebavil tak jako tady. Wrestling mě jako sport totálně mijí, ale dokážu ocenit kvalitně odvedenou práci. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bezchybný, na WWE videohrách a dokumentech jsem vyrůstala, s pubertou jsem sice přestala wrestlingovou scénu úplně sledovat, takže o Paige jsem ještě do včerejška nikdy neslyšela a po zkouknutí filmu je mi to až líto. Fighting with my family jsem si pustila v domnění, že půjde jen o další tuctovou americkou komedii ze sympatickýho prostředí wrestlingu a jak jsem byla překvapená, jakej že skrytej klenot se z toho vykřesal. Letos už podruhý, stejný chyby jsem se dopustila se Soubojem pohlaví. Parádní motivační film, o další nule ze severních čech, ehm sorry Anglie (přijde mi to stejný), která to natřela namyšlenym amíkům. Ten konec jsem totálně probulela. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pár otázek: A je ta holka slavná a bohatá? ... spustila revoluci, která pomohla ženám získat více respektu - to jako vážně? A oni se asociálové s kriminální minulostí chystají prohlásit znevýhodněnou menšinou a možná k tomu zapořádat prajd nebo tak něco? A tloukli Stephena Merchanta doma po hlavě? Odpovědi neznám, věřím však v inspiraci skutečnem, což dokazuje závěrečné defilé předloh... to fakt nevymyslíš! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu. (Rominator)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)

Reklama

Reklama