Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

castor 

všechny recenze uživatele

Z anglického lejna americkou šampionkou. Jako dobré, ale ačkoliv se pohybujeme ve (filmařsky) netradičním prostředí, stejně přelouskáváme všechna klišé a nameleme spoustu teplých řečí o rodinných hodnotách. To si zase přiznejme. Matka fetovala a neměla střechu nad hlavou, otec byl alkoholik odsouzený za násilné trestné činy, jeden bratr ve vězení, druhý s velkým snem. Ten má od svých třinácti let i sestřička Saray, hubatá dívka s ksichtem vybledlé rockerky. Tím je profesionální wrestling. Zdálo by se, ale rozhodně nejde o žádné drama. Místy vtipné, většinou svěží a velmi dobře zahrané. Určitě ale nepadáme na hubu, rozhodně nejdeme na dřeň. Prostě jen naše hrdinka nedává zvedání traktorové pneumatiky, přijímá tvrdé pravdy o své rodině a mezi barbínami a bývalými roztleskávačkami se cítí osamělá, její milovaný bráška se zase naopak vyrovnává s tím, že on se do organizace nedostal a jeho celoživotní sen dostává pořádný direkt. Sarkastický kouč Vince Vaughna slušný, štěky producenta Dwaynea Johnsona zrovna tak, Florence Pugh je pak příjemným překvapením. Řada hlášek solidních, zápal pro téma také, ale nakonec dám tři hvězdy – čtyři by byly docela dost dietní. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si to dává jako pán. Se srdíčkem na správném místě udělaná práce. Sympatické postavy se kterými si lehce uděláte vztah skrz jejich prokreslenost a velice dobrý scénář. Skála mě už dlouho v ničem nebavil tak jako tady. Wrestling mě jako sport totálně mijí, ale dokážu ocenit kvalitně odvedenou práci. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Paige pri svojom debute vyhrala Divas titul WWE vo veku 21 rokov, čím sa stala vôbec najmladšou držiteľkou tohto titulu vôbec. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama