Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (22)

  • Počas zápasu o Divas titul vo filme vidieť, ako má divák v hľadisku na zápästí hodinky Apple Watch. Tie sa však na trhu po prvýkrát objavili až o rok neskôr. (GTS_PUNK)
  • Paige (Florence Pugh) vo filme po príchode z Anglicka začína trénovať v tréningovom stredisku NXT v Orlande. V skutočnosti však Paige v Spojených štátoch začínala v FCW (Florida Championship Wrestling) v Tampe. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama