Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Náborové video pro WWE. Asi je tam málo masa do mlýnku a potřebují nabrat křoví na skoky z 10 metrové klece... Jo a co je na tom příběhu dle obsahu neuvěřitelné? Jakože o tom natočili film? Jo, to je neuvěřitelné dost. Vidím v tom výrazný propad obecných hodnot, kdy se točí hovna o dementech. Sorry, tohle je představení (sport tomu opravdu říkat nebudu), které mě nikdy nezaujalo. Film jsem asi tak do půlky přeskakoval, protože ty propagační kecy se nedaly snést. I pak jsem přeskakoval, ale o něco míň. Potom se začaly řešit ještě rodinný hodnoty ( to už jsem zas skákal víc), protože každej správnej wrestler myslí jen na svou rodinu, a ne na to, co a kde vyšňupat. A od chvíle, kdy se brácha nasere, že ho považují za nulu už jen člověk čeká, kdy se rozhodne se polepšit a svou tápající ségru postrčit správným směrem. Netvrdím, že to občas nefunguje, ale aby to mělo nějaký opravdový tah na branku, muselo by se tam dít něco smysluplnějšího, muselo by o něco jít, než že nula odnikud nezvládá trénink na předpřipravený falešný divadelní zápas a mezi pár barbínama se necítí dobře. No nakonec se jí to povedlo a teď je slavná a bohatá. Hurá. O kom že jsme to ještě nenatočili životopisný film? A jo, sousedův retardovaný syn minulý týden vyhrál soutěž v pojídání hoven... Prý se na to připravoval celý život. Skoro třináct let... A mají psa s třema varlatama! To bude trhák... ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Počas zápasu o Divas titul vo filme vidieť, ako má divák v hľadisku na zápästí hodinky Apple Watch. Tie sa však na trhu po prvýkrát objavili až o rok neskôr. (GTS_PUNK)
  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama