Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn by měl zulíbat ruce svému agentovi za to jakým směrem jeho kariéra poslední roky směřuje. Z otravného komediálního herce přesedlal k postavám chlapů co se s ničím moc neserou. Na filmu je hodně cítit zaprvé britský režisér a zadruhé The Rock někde v zákulisí. Wrestling zrovna dvakrát nemusím, příjde mě to jako absolutně pitomá šou ve které se lidi v ringu předvádějí. Nicméně sympaticky vyprávěným příběh o dívce a její švihlé rodince z anglického zapadákova, kterak ke slávě přišla se mě asi nikdy úplně nepohrdnu. 65% PS: Frost parádně rýpne do Johnsona s Vinem Dieselem. -Jakej pičus mě prudí během WrestleManie? -Tady...tady je Dwayne Johnson. -Jasně...a já jsem Vin Diesel, kámo.. -Tak to doufám, že ne. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Podobne prijemne prekvapenie ako vo svojej dobe Vyfic. Sympaticka asi milion patsto dvadsiata osma variacia na from Zero to Hero. Ma to vsak neokukane prostredie, vynikajucu hlavnu predstavitelku a velky feel good faktor. A ako ceresnicky na torte The Rock a civilny Vince Vaughn (tato poloha mu velmi sedi).Proste maly dobry film na rozziarenie dna. 8/10 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dick me dead, and bury me pregnant. Kdo viděl cokoli, o co se WWE Studios kdy otřelo, čekal totální sračku. Optimisti doufali ve snesitelnou retrospektivu pro fanoušky a podprůměrnou vaughnovku pro nezasvěcené. Že ale Fighting with My Family bude vynikající jako legitimní film pro lidi, kteří o wrestling nikdy nezavadili, asi nenapadlo nikoho. Ačkoli téma wrestlingu je do tohohle remaku stejnojmenného dokumentu zažraný jak žloutenka a o scény z ringu není nouze, vše se točí hlavně okolo dynamiky jedné, mírně řečeno, alternativní a skvěle (!) obsazené rodinky (především Nick Frost je tu hláškující mašina). A tam, kde by standardní kostra cesty na vrchol a obehraný oblouk zapálení–sebepochyby-selhání-ultimátní úspěch za jiných okolností nudily, tam jako přirozená protiváha vstupuje do hry linka Zaka Bevise a jeho snaha vyrovnat se s tím, že zatímco ségra si v zámoří plní sen, o nějž původně zas tak moc nestála, ten jeho je u konce. Tyhle prostřihy od Paigina tréninku na Zakovy okamžiky bolesti, trapnosti a sebeponížení navíc paradoxně dodávají tolikrát viděnému na hloubce a naléhavosti, protože zatímco jinde se o tom, jak většina aspirantů neuspěje a že samotná honba za úspěchem může být ničivá, jen planě mluví, tady přesně vidíme, co je v sázce. Závěrečný triumf i rodinný brekot jsou tak nakonec víc než zasloužené. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)
  • Paige pri svojom debute vyhrala Divas titul WWE vo veku 21 rokov, čím sa stala vôbec najmladšou držiteľkou tohto titulu vôbec. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama