Reklama

Reklama

Mladý pár - Jack (Jesse Moss) a Mary (Christie Burke) se nastěhují do nového domu. Jack se stal partnerem ve firmě, je úspěšný a daří se mu. Mary se stará o jejich čerstvě narozeného syna Adama. Ale začíná mít noční můry, že s nimi něco v domě je. Slyší a vidí věci, které nikdo jiný ne. Na internetu najde ženu, které se něco podobného kdysi také stalo. Jenže "halucinace" se zhoršují a Mary začíná být pro své okolí nebezpečná! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mámí a dédý, novorozené bejby a zlý démon baštící nemluvňata, tedy nihil novi... Ale co začíná jako nudná a stokrát provařená horrorovolovina určená mentálním retardům nebo vykojeným ženským na mateřské, končí jako psychologizující drama ve stylu antických tragédií. První polovina za jednu, konec za čtyři, ta laktační psychóza je halt prevít. Na tenhle námět se dal napsat mnohem lepší scénář a natočit mnohem lepší film, škoda. Mimochodem nic bych nedal za to, že herečku na hlavní ženskou roli vybrali kvůli tomu, jak šíleně umí třeštit a kulit oči. Její grimasy byly neskutečně zábavné (i když asi nechtěně). ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Still/Born je síce iba priemerný, no stráviteľný duchársky (démonský) horor, akých sa v súčasnej dobe natáčajú desiatky. Jeho tvorcovia sa snažia s divákom pohrávať a klamať jeho úsudok ohľadom toho, čo je reálne dianie a čo fikcia. Za nedostatok považujem to, že sa tu odohrá iba jedna scéna priameho kontaktu s temnými silami, čo je samozrejme málo. Brandon Christensen mal v tomto ohľade viac pritlačiť na pílu... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To mimino co řvalo každou chvíli, to bylo děsný, furt jsem musel snižovat hlasitost, aby si sousedi nemysleli, že jsem ukradl někomu dítě. Still/Born, je tak strašně moc nezáživným Hororem, že víc nudnější a stupidnější už to být ani nemohlo. Frajerce se místo dvou dětí narodí jen jedno a od té doby zažívá halušky. Horor pro nastávající či novopečený matky, nic pro mě. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hádání jestli se jedná o magořící matku nebo o démona by mě i bavilo, ale to by představitelka hlavní role nesměla být taková nebetyčná kráva. Christie Burke je sice docela hezká holka, ale jakmile zahrála na hysterickou notu, a hrála na ní skoro pořád, nepřál jsem si nic jiného, aby jí někdo zavřel hubu. Chyběla i odpovídající atmosféra a tak jediné, co stojí opravdu za řeč, je jedno bubákové zjevení, které mělo něco do sebe. No a aby toho nebylo málo, tak je tu ještě nejasný závěr, což je v tomto případě vyloženě k nasrání. 25% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, miestami nesmierne lacne pôsobiace “nič”, ktorého kvalita ledva dosahuje úroveň video filmov. Nebyť hudby a pár momentov, čistý “odpad”. A Moss? Lacná kópia Nicka z Backstreet Boys? Povedzte mi. Čo to za herca, ktorý v 34 rokoch, hral už v 89 filmoch. Kurva, Arnold a Sylvester sú starí jak Matuzalem, a majú za sebou v priemere 200 filmov. A to sú nejakí herci, ktorí hrali v nejakých filmoch. Nie tento hybrid, ktorý ešte aj v “Tucker a Dale vs Zlo”, bol iba akýmsi klišé pandrlákom. Ešte aj tu hrá vedľajšie husle. Normálny trapák, ktorý by si vo westerne nezahral ani vetrom po ulici preháňajúci sa ker. Keď niekomu stačí kornútok bez zmrzliny, nech sa kŕmi sračkami, no mňa to bez čokoládovej nebaví. “Stil/Born” možno miestami disponuje nejakou tou atmosférou, no ja jednoducho nedokážem akceptovať takéto lacné, čitateľné pokusy, ktoré sa tvária nesmierne vážne, pričom neprinášajú nič inovatívne, a sú len akousi slabou náplasťou, ktorá sa Vám ihneď odlepí. Je mi jasné, že sa nájdu aj takí, ktorých tento snímok “poteší” a nebudú tak skeptickí ako Ja, no Ja ho odporúčam - NIKOMU, respektíve len tomu, čo nemá inej roboty. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Bábätko s menom Adam hrá v skutočnosti režisérova neter Grace. (Marceloo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno