Reklama

Reklama

Mladý pár - Jack (Jesse Moss) a Mary (Christie Burke) se nastěhují do nového domu. Jack se stal partnerem ve firmě, je úspěšný a daří se mu. Mary se stará o jejich čerstvě narozeného syna Adama. Ale začíná mít noční můry, že s nimi něco v domě je. Slyší a vidí věci, které nikdo jiný ne. Na internetu najde ženu, které se něco podobného kdysi také stalo. Jenže "halucinace" se zhoršují a Mary začíná být pro své okolí nebezpečná! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

kingik 

všechny recenze uživatele

Originálně znepokující až mile strašidelné, i když to vypadá celkem neoriginálně/nepůvodně. Je to takový hororový paradox. Předpokládám, že píchat se bude pořád, takže než to do budoucích matek nacáká nějaká entita z tohoto vesmíru, můžou se na tenhle lekací počin dívat relativně v klidu. Horší bude, až to miminko spatří svět, na kterém ho stejně nic hezkého nečeká, tak by se jeho cukrkandlová máti tomuhle fláku měla vyhnout, aby to nezdeptalo její mateřské senzory. Přece jen se děsit a běhat k mimču každých pět vteřin v domnění, že vám ho uzme nějaký fujtablový bubák, je opravdu vagínorvoucí. Brandon Christensen dohromady toho moc nenatočil, je ale očividné, jakým hororovým pochoutkám dává přednost...Zhasni a zemřeš, Insidious...mám pokračovat? Jenže on na svůj film neměl ani zdaleka takové prostředky, jakými vládnou zmíněná horor díla, tudíž je velice pozoruhodné, jak si s tím poradil. Jeho film mohl vypadat amatérsky, vůbec ne. Kamera, střih, provedení bubáka, to vše se překonává. Christie Burke v hlavní roli je tak angažovaná, až hraje několika styly, chvíli je nemožně vykulená, následně přesvědčivá, jindy hysterka na zabití, nemálo k vypíchání. Kámošku od vedle nemá taky marnou. Rebecca Olson je solidní stéblo. A miminko Adam je vlastně holčička/režisérova neteř. Ponuré, přívětivě nepříjemné, intenzivní, v závěru překvapivé. V takových souvislostech se mně vybaví tenhle horor flák. 10/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hádání jestli se jedná o magořící matku nebo o démona by mě i bavilo, ale to by představitelka hlavní role nesměla být taková nebetyčná kráva. Christie Burke je sice docela hezká holka, ale jakmile zahrála na hysterickou notu, a hrála na ní skoro pořád, nepřál jsem si nic jiného, aby jí někdo zavřel hubu. Chyběla i odpovídající atmosféra a tak jediné, co stojí opravdu za řeč, je jedno bubákové zjevení, které mělo něco do sebe. No a aby toho nebylo málo, tak je tu ještě nejasný závěr, což je v tomto případě vyloženě k nasrání. 25% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po narodení ich syna je radosť matky Mary (Christie Burke) a otca Jacka (Jesse Moss) len polovičná, pretože sa im mali narodiť dvojčatá. Na sklamanie sa snažia zabudnúť tým, že sa nasťahujú do krásnej lokality plnej príjemných susedov. Mary ale začína mať stále viac pocit, že s ich dieťaťom niečo nie je v poriadku. Nechce poriadne jesť a budí sa uprostred noci, čo pre bábätko nie je nezvyčajné. Nezvyčajné je to, že dieťa má pri sebe vždy neznámu spoločnosť. - Pán Brandon Christensen si pre svoj režijný debut vybral dosť komplikovaný hororový subžáner, ktorý má väčšinu nápadov dávno vyčerpaných, ale jemu sa podarilo priniesť svieži pohlad na túto tematiku. Je zjavné, že sa pohybuje pri správnych luďoch a v tomto prípade mu pomáhal hlavne Colin Minihan, známy z hororového dua The Vicious Brothers, ktorého rukopis je pri niektorých scénach velmi výrazný. Herecké obsadenie je perfektné. Môj oblúbenec Jesse Moss, na ktorého sa tento týždeň každý deň pozerám v Ghost Wars, podal špičkový výkon a spolu s mne neznámou Christie Burke vytvorili pár, ktorý je uveritelný a mal som pocit, že takýchto ludí môžem reálne kedykolvek stretnúť. Hororové scény fungujú v tomto prípade vynikajúco a dokážu vydesiť. Velmi mi imponovala mytológia, s ktorou sa režisér hral. Je trochu škoda, že sa v závere režisér zameral na trochu rozdielne hororové trópy. Vadil mi len dosť rozťahaný úvod, ktorý ale plnil svoju funkciu. V posledných mesiacoch je to pre mňa jeden z najlepších hororových zážitkov. + Jesse Moss + herec z Grave Encounters a Extraterrestrial + herec z It Stains the Sands Red + herec z Extraterrestrial, Turbo Kid a Patient Seven ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě upřímně nechápu, jak mohl zrovna tento film v zahraničí sbírat poměrně pozitivní recenze. Naivně podaná, velmi špatně zahraná a mdle zrežírovaná srajda, jejíž dvě hlavní postavy se předhánějí v tom, kdo bude diváka iritovat víc. Nedospěje to vůbec k ničemu zajímavému, strašidelné scény nefungují a soutěž o nejméně sympatickou hororovou hrdinku tímto skončila už v únoru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Očividne prepnutá matka s depresiami, ktorá si myslí, že jej decko chce ukradnúť démon, s ním ostáva sama doma, pretože jej mužíček lieta po služobných cestách. A my si máme klásť akože otázku, či tam nejaký démon je. To myslia vážne? Mne sa stačilo pozrieť na ksicht tej kravy, keď vypleštila oči a tvárila sa vydesene, a stačilo mi. Dosť slabý horor, ktorý sa asi dvakrát pokúsil vyľakať nečakanou hlasnou hudbou či nejakým trepnutím dverí. Tvorcovia ináč s ničím zaujímavým neprišli, takže ako vždy som sa na to tešil zbytočne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Bábätko s menom Adam hrá v skutočnosti režisérova neter Grace. (Marceloo)

Reklama

Reklama