Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 2

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát ale tohle mě bavilo. Docela zajímavý nápad a i vraždy měli docela smysl. Film sice postrádal lekací scény ale to vůbec nevadilo protože tady ani jen tak neuhodnete kdo to dělá a proč. Slušné herecké výkony a máte lepší horor na světě. Není to žádný zázrak to určitě netvrdím ale na to, že jsem na to narazil náhodou musím říct, že jsem se bavil. 60% ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Super námět který je ve výsledku plný nesmyslů, které jsou pro tento žánr tak typické. V nemocnici není po ruce žádná sestra, na policejní stanici nikdo nehlídá cely a nakonec se tři puberťáci vloupou do školy jako by se nechumelilo. Ale i tak se film dá sledovat od začátku do konce, protože celkem funguje. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dříve než jsem se pustil do toho filmu, jsem shlédl stejnojmenný krátkometrážní snímek od toho samého režiséra z roku 2015. V němž vlastně máme šanci vidět podobný průběh jako na samotném začátku zde. Nebudu tvrdit, že jsem z toho byl vyloženě nadšený, protože obdobné téma už tu několikrát bylo – originalitou Lars Klevberg zrovna neoplýval, ale každopádně jsem tomu chtěl dát šanci. Ne všechny kousky s prokletými předměty jsou totiž špatné. Bohužel se však nakonec ukázalo, že tento film patří k těm slabším. O „krádeži duše“ jsme už slýchávali z indiánských či domorodých historek a nejednou byl foťák či kamera použit coby námět už i v několika filmech – takže jsem byl zvědavý, jestli nám tu bude nabídnutý nějaký bonus, který bych ještě neviděl, ale to se nepovedlo. Počáteční atmosféra ještě snesla přísnější měřítka a postupné gradování temných sil rovněž nebylo špatné, ovšem čím se příběh posouval dále a nám byla poodhalena ponurá minulost tohoto „ďábelského přístroje“ tím ono kouzlo stále více vyprchávalo a míjelo se účinkem. Čímž jsem se utvrdil hlavně díky opravdu chabým digitálním efektům v podobě smrtící entity. Všechny nedostatky se totiž díky kvapným střihům odstranit nepodařilo a mnohdy nás tvůrce připravil o tu nejnapínavější podívanou. Ještě že alespoň většina postav mi nelezla vyloženě na nervy. Polaroid tak ve finále vykrádal, kde se dalo a kromě zhruba dvou – tří momentů nám mnoho opravdu záživné podívané nenabídl. Jasně, existuje celá řada mnohem horších filmů, ale stejně tak i lepších. Kvalitou bych to přirovnal k remaku Shutter (Cloně), která byla taky oproti asijskému originálu výrazně slabší podívanou. Takže bych to tady viděl někde mezi 40-50%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmy ako Nezvratný osud ma celkom bavia a dokážem pri nich vypnúť. Polaroid možno zaradiť medzi nich. Neprináša síce nič nové ani nijako výnimočný príbeh, napriek tomu sa mi zdá jeho hodnotenie príliš nízke, aj keď musím povedať že za záverečných 15 minút som aj ja rozmýšľal nad tým, že pôjdem nižšie. Ale kedže moje očakávania neboli nijako výnimočné, tak si partia okolo Kathryn Prescottovej nakoniec odniesla veľmi zhovievavé 4*. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Meh. Absolutně nic nového pod sluncem. Naopak je Polaroid kopírkou všeho již viděného, ani se nesnaží zaujmout něčím novým nebo třeba aspoň kvalitními vraždami a atmosférou. Lekaček tu potkáte jen pár velmi ohraných a postavy jsou tupé a nezajímavé. Za zmínku tu stojí asi jen ten strašidlený zvuk, který strašidlo vydává jinak za měsíc s přehledem zapomenuto. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Původně měl být film uveden v létě 25. srpna 2017, ale nakonec byl přesunut na 1. prosince 2017. Společnost Dimension Films se pak rozhodla pro datum premiéry v době Dne díkůvzdání a film vyšel 22. listopadu 2017. Nakonec tři týdny před premiérou společnost Lantern Entertainment (dříve známá jako The Weinstein Company / Dimension Films) film odložila na neurčito kvůli skandálu Harveyho Weinsteina. Film nakonec vyšel v roce 2019. (LUKICKK)
  • Natáčelo se v Kanadě (Dartmouth a Halifax), Austrálii (Rushworth) a USA (Los Angeles). (LUKICKK)

Reklama

Reklama