Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 2

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

borec999 

všechny recenze uživatele

Úvod s Madeleine Petsch navnadil, no po dopozeraní môžem povedať že bol tým najlepším z celého filmu. Polaroid ako taký, skrýval potenciál pre natočenie poctivého,desivého hororu, nakoniec však zostal iba nevýraznou ducharinou, ktorá sa síce evidentne snaží ako môže, ale nie a nie vydesiť či aspoň vyvolať poriadne napätie. Nenáročnejším divákom to možno bude stačiť, pretože odohraté aj natočené to nie je amatérsky, no ostatní film zrejme prezívajú dokonca. 40% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

No prosím, a pak že je focení bezpečné! Však oni domorodci přírodních kmenů dobře ví, proč se nechtějí fotit. Tady stačí, aby Bird vyfotila pár kámošů, a může jim chystat kytky na hrob. A to ještě netuší, že možná ani ona sama nemá vyhráno! Nápad samozřejmě není originální, ale to by mi nevadilo. Prokleté předměty jsou již v prastarých příbězích, tak jen stačí jinak je odvyprávět. Vizuálně solidní, triková stránka průměrná až místy mizerná, hudba obstojná s minimem třískání do hrnců a občas i slušná atmosféra. Největší bolestí je samozřejmě chybějící gore. Úmrtí se odehrávají rychle a většinou mimo záběr. A když už se člověk těší, jak dostane elegantní roztržení oběti, tak výsledek připomíná dělení žvýkačky Pedro bez jediné kapky krve! Trestuhodné! Tedy já netrvám na střevech ven v přímém záběru, jenže pokud se nedaří budovat stupňující se napětí a děs, pak alespoň nějaký ten škopíček rudé by potěšil. Celkově oddechovka na jedno podívání, která mne spíše příjemně překvapila, páč jsem čekal provar. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka, vášnivá fotografka, se dostane k polaroidu a kohokoliv s ním vyfotí, ten zemře. A tak stačí jedna skupinová fotka a je o zábavu postaráno. Inspirace Kruhem je zjevná a stejně tak je jasně předestřen celý příběh. To by ani tak nevadilo, ale problém je, že všechny žánrové ingredience se míchaly mimo hlavní hrnec. Z vražd tak člověk nevidí pomalu ani mrtvolu, o nějaké krvi nemluvě. Samotná animace hlavního záporáka je také odfláklá a tak jediné, o co se film může trochu opřít, je místy celkem působivá atmosféra a herci, kteří sice nejsou vyloženě sympatičtí, nicméně alespoň nevadí. Každopádně to je málo. 40% ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh je v rámci kategorie silnější nadprůměr. Mladí herci s dobře napsanými postavami, dobrá kamera, příjemné prostředí - to zde dokonale funguje a působí to velice originálně. Film mohl úplně v klidu mířit až do červených čísel, ale někdo si řekl, že ho musí srazit několika hloupými momenty, tou přílišnou snahou o "wow" efekt a dementní potřebou tvůrců nám vše ukazovat. Kdyby "to" nebylo vidět, fungovalo by to mnohem lépe, a ještě by se ušetřili nějaké prachy. Dal bych i 4, ale ta Slendermanovská pachuť mi to zkrátka nedovolí a ještě musím přemýšlet nad tím, zda i ty 3 nejsou moc. ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Super námět který je ve výsledku plný nesmyslů, které jsou pro tento žánr tak typické. V nemocnici není po ruce žádná sestra, na policejní stanici nikdo nehlídá cely a nakonec se tři puberťáci vloupou do školy jako by se nechumelilo. Ale i tak se film dá sledovat od začátku do konce, protože celkem funguje. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Dartmouth a Halifax), Austrálii (Rushworth) a USA (Los Angeles). (LUKICKK)
  • Původně měl být film uveden v létě 25. srpna 2017, ale nakonec byl přesunut na 1. prosince 2017. Společnost Dimension Films se pak rozhodla pro datum premiéry v době Dne díkůvzdání a film vyšel 22. listopadu 2017. Nakonec tři týdny před premiérou společnost Lantern Entertainment (dříve známá jako The Weinstein Company / Dimension Films) film odložila na neurčito kvůli skandálu Harveyho Weinsteina. Film nakonec vyšel v roce 2019. (LUKICKK)

Reklama

Reklama